Pedelistii salajeni se pregatesc de febra alegerilor

Pedelistii salajeni se pregatesc de febra alegerilor

Actualul secretar general al PDL Salaj, Marcel Zaharia, a anuntat vineri in cadrul unei conferinte de presa ca, potrivit unei decizii a Biroului Permanent National, in organizatiile teritoriale ale pedelistilor urmeaza sa aiba loc o serie de alegeri interne. Alegerile se vor desfasura dupa urmatorul program: 27 aprilie – 23 mai, la nivelul birourilor permanente ale organizatiilor sectiilor de votare; 24 mai – 13 iunie, la nivelul birourilor permanente locale; 14 iunie – 24 iunie, la nivelul birourilor permanente ale colegiilor;

25 iunie – 11 iulie, la nivelul birourilor permanente judetene. Prin decizia Colegiului Director Judetean s-au stabilit termenele pentru Organizatia Judeteana a PDL Salaj. Cu ocazia alegerilor la nivelul organizatiilor sectiilor de votare, se va face evidenta membrilor de partid, se vor completa noile fise de evidenta si se vor inmana noile carnete de partid, a declarat Marcel Zaharia. Acesta a adaugat ca fiecare organizatie de sectie de votare, din cele 297 existente pe raza judetului, trebuie sa aiba un numar de minim de 15 membri. Pana astazi (vineri – n.r.), in judetul Salaj, au fost organizate alegeri in 38 de sectii de votare.

Urmatoarele alegeri vor avea loc in: 10 iunie – alegeri Biroul Permanent Local Zalau, 17 iunie – alegeri Colegiul Cehu Silvaniei, 18 iunie – alegeri Colegiul Jibou, 24 iunie – alegeri Colegiul Simleu Silvaniei, 25 iunie – alegeri Colegiul Zalau, 3 iulie – alegerea componentei Biroului Permanent Judetean Salaj, a amintit Marcel Zaharia, care a mai facut cunoscut ca intentioneaza sa candideze pentru un nou mandat de secretar general al PDL Salaj.

Leave a Comment