PDL Salaj drege busuiocul atacand opozitia

PDL Salaj drege busuiocul atacand opozitiaPotrivit presedintelui PDL Salaj, deputatul Lucian Bode, intentia anuntata de PSD cu privire la suspendarea presedintelui Traian Basescu – in cazul in care acesta va promulga Legea pensiilor – este una constitutionala, insa total lipsita de responsabilitate. PSD nu spune ca, odata cu promulgarea Legii sistemului unitar de pensii, veniturile pensionarilor nu se vor diminua, astfel ca punctul de pensie ramane la 732,8 lei si se indexeaza atat cu inflatia, cat si cu 50 la suta din cresterea reala a salariului mediu brut pe economie, a declarat Bode, vineri, in cadrul unei conferinte de presa. De asemenea, parlamentarul a tinut sa sublinieze ca femeile ar urma sa iasa la pensie la varsta de 65 de ani, nu de maine, acest lucru urmand sa se intample in perioada 2015 – 2030. Mai mult, tema lansata de PSD este una falsa, Legea sistemului unitar de pensii fiind un angajament al Guvernului Romaniei, mai precis al guvernarii PDL-PSD, cand Victor Ponta inca mai era ministru, a facut cunoscut liderul democrat-liberal.

Referindu-se la modul in care Legea sistemului unitar de pensii a fost aprobata in Camera Deputatilor, Lucian Bode sustine ca parlamentarii opozitiei au parasit sala de sedinte din motive marsave si perverse: Liderul de grup al PSD, impreuna cu cei 30-40 de parlamentari care au mai ramas in plen, i-a vandut pe pensionari pentru 127 de miliarde de lei vechi. Acesti bani ar fi urmat sa intre in fiecare colegiu apartinand parlamentarilor din acest partid. Procedura nu este una noua, ea fiind exersata si la aprobarea bugetului pe 2010, sustine pedelistul.

Revenind la demersul PSD de suspendare a presedintelui Traian Basescu, parlamentarul salajean afirma ca intentia opozitiei este una pe cat de simpla, pe atat de perversa si periculoasa pentru Romania: PSD si PNL, in lipsa unor solutii concrete, si-au intensificat atacurile asupra Guvernului si a presedintelui Traian Basescu. Aceste partide incurajeaza escaladarea protestelor sindicatelor, inducand in ochii opiniei publice faptul ca in spatele celor cateva mii de sindicalisti se afla milioane de romani, instigand astfel la revolta. Nu cred ca aceasta trebuie sa fie atitudinea unor partide politice responsabile. Mai mult, suprapunerea unei crize politice peste situatia economica, sunt convins ca ar arunca Romania intr-o criza fara precedent.

Cat despre Ponta, acest <>, a descalecat si el cateva ore in Salaj, si nu a facut altceva decat sa-i numeasca <> pe toti cei care nu-i impartasesc ideile. No comment.

Leave a Comment