Liberalii arunca zarurile in curtea PSD

Liberalii arunca zarurile in curtea PSD   Liberalii au luat decizia cu privire la persoana pe care o vor sustine in cursa pentru fotoliul de vicepresedinte al Consiliului Judetean Salaj.

Din cele doua functii de vicepresedinte al CJ, asa cum am relatat anterior, unul a fost decis in favoarea UDMR, in persoana lui Csoka Tiberiu. Celalalt a fost ales in urma cu doua zile, in cadrul Biroului Judetean al PNL Salaj. Pentru liberali au existat initial trei alternative, Corin Penciuc – fost consilier judetean, Livia Chende – fost consilier judetean in mandatul precedent si Valer Crisan – jurist in cadrul societatii Transurbis SA Zalau. Potrivit presedintelui PNL Salaj, Radu Capilnasiu, Livia Chende a decis sa se retraga din competitie. In urma supunerii la vot a celor doua candidaturi ramase, Valer Crisan a intrunit 14 voturi, iar Corin Penciuc 8 voturi. Astfel ca Valer Crisan urmeaza sa fie prezentat si sustinut de liberali in sedinta de Consiliu Judetean.

Pentru a afla daca reprezentantii PSD Salaj in CJ vor sustine propunerea liberalilor, am incercat sa-l contactam pe liderul PSD Salaj, Tiberiu Marc, insa fara succes. Insa, reiteram faptul ca actualul presedinte al CJ Salaj ne-a declarat in urma cu doua zile ca ar prefera pe cineva care are experienta in administratie, pentru ca nu este timp de adaptare si nici nu e bine sa incredintezi cuiva niste prerogative pe care nu le poate indeplini. Urmeaza sa constatam daca Valer Crisan se afla sau nu printre preferintele liderului pesedist.

Leave a Comment