Iuliu Nosa se dezice de Mircea Geoana

Iuliu Nosa se dezice de Mircea Geoana

Partidul Social Democrat este in cotinuare martorul luptei duse de unii membri pentru reformarea partidului. Prim-vicepresedintele PSD Salaj, Iuliu Nosa, a afirmat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca isi doreste schimbarea conducerii partidului, inclusiv a liderului Mircea Geoana.

Imi doresc schimbarea presedintelui PSD, dar si a altor lideri din conducerea partidului, in special a celor care au facut parte din echipa care a coordonat campania pentru prezidentiale. Cred cu tarie in social-democratie, insa consider ca PSD are nevoie de o echipa in care sa avem incredere si care sa ne reprezinte, a declarat social-democratul.

Referindu-se la unele esecuri ale PSD in campania pentru prezidentiale, Iuliu Nosa s-a aratat surprins de lipsa totala de coordonare a conducerii PSD din sectiile de votare din strainatate, acolo unde Mircea Geoana a pierdut alegerile.

In urma cu 20 de ani, manifestarile de la Timisoara se transformau intr-o Revolutie, iar noi, romanii, speram intr-o Romanie a tuturor, in care democratia sa fie la ea acasa. Din pacate, dupa 20 de ani, ne intoarcem la totalitarism, a mai afirmat liderul social-democrat, facand astfel trimitere la atitudinea presedintelui ales Traian Basescu.

Iuliu Nosa este de parere ca degeaba a vorbit seful statului despre solidaritate sau reconciliere, atata timp cat l-a nominalizat, din nou, pe Emil Boc in functia de premier. Ca ardeleni, ar trebui sa fim mandri ca Emil Boc a fost nominalizat, din nou, pentru functia de premier.

Insa, in anul pe care-l incheiem, cu Emil Boc ca prim ministru, romanii nu au avut niciun semn ca lucrurile ar putea evolua, a subliniat prim-vicepresedintele PSD Salaj, care a incheiat adaugand ca, indiferent de decizia conducerii PSD la nivel central, el va vota impotriva investirii in functie a Guvernului Boc.

Leave a Comment