Iuliu Nosa crede in relansarea lui Adrian Nastase

Iuliu Nosa crede in relansarea lui Adrian NastaseDupa ce social-democratii s-au intalnit, joi, in prima sedinta in care s-a analizat rezultatul alegerilor, stabilindu-se vinovatii pentru esecul de la prezidentiale, in cele din urma, cei mai curajosi dintre pesedisti si-au anuntat candidaturile pentru sefia partidului detinuta in prezent de Mircea Geoana. Astfel, Adrian Nastase, Mircea Geoana, Miron Mitrea, Cristian Diaconescu si Andrei Alexandru au fost cei care si-au anuntat candidatura pentru presedintia PSD, la Congresul din 20 februarie.

Potrivit prim vicepresedintelui PSD Salaj, deputatul Iuliu Nosa, pana la Congresul partidului, si in Salaj, social-democratii vor participa la o Conferinta Judeteana extraordinara, unde se vor stabili delegatii care, in 20 februarie, vor fi prezenti la Bucuresti pentru a vota viitorul presedinte al partidului.

Ce se va intampla la Congres, cine va fi noul presedinte al partidului? Nu se stie. Impreuna cu colegii mei, urmeaza sa hotaram acest lucru. Cert este ca, din punctul meu de vedere, cel care ar trebui sa aiba castig de cauza in lupta pentru functia de presedinte al PSD este Adrian Nastase, a afirmat Iuliu Nosa, vineri, in cadrul unei conferinte de presa.

Acesta a adaugat ca Adrian Nastase poate sa aduca partidului acea nota de stabilitate si credibilitate de care are nevoie, astfel incat PSD sa se comporte, pana la urma, ca un adevarat partid aflat, la aceasta ora, in opozitie.

Leave a Comment