Ioan Mocanu, “pus pe liber” din PDL Şimleu

Ioan Mocanu, “pus pe liber” din PDL Şimleu

Situaţia iscată la nivelul organizaţiei locale PDL Şimleu Silvaniei în legătură cu excluderea lui Ioan Mocanu a fost discutată şi în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PDL Sălaj, după ce acesta a fost exclus din organizaţia locală de la Şimleu. Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al PDL Sălaj, Claudiu Bârsan, Biroul Permanent local Şimleu Silvaniei a luat măsura radierii acestuia. Demersul nu echivalează cu excluderea sa din partid şi nici nu am primit o solicitare în acest sens. Apreciez maturitatea colegilor de partid de la Şimleu pentru că nu au propus excluderea sa, a subliniat Claudiu Bârsan.

Reiterăm faptul că excluderea lui Mocanu din organizaţia locală a fost solicitată de primarul oraşului Şimleu, Septimiu Ţurcaş, care a argumentat că Ioan Mocanu ar fi avut o atitudine ostilă faţă de PDL, faţă de conducerea partidului şi faţă de alţi membri din organizaţia judeţeană, iar în aceste condiţii colaborarea noastră a devenit imposibilă şi nu mai putem fi colegi în acelaşi partid.

În altă ordine de idei, zilele trecute, deputatul Lucian Bode a renunţat la funcţia de preşedinte al Colegiului Electoral Şimleu, pentru care este propus primarul urbei de sub Măgură, Septimiu Ţurcaş, care ar putea deveni vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean al PDL Sălaj.

Leave a Comment