In timp ce pedelistii il vor pe Gheorghe Stanciu inapoi, Mircea Ghiurco a demisionat din PDL

In timp ce pedelistii il vor pe Gheorghe Stanciu inapoi, Mircea Ghiurco a demisionat din PDL

Fostul primvicepresedinte al PDL Salaj, Mircea Ghiurco, si-a dat demisia din partid in cursul zilei de ieri. Contactat, fostul lider democrat-liberal a marturisit ca a decis sa paraseasca partidul ca urmare a incompatibilitatii dintre el si actuala conducere a filialei judetene a organizatiei politice amintite. Intr-adevar, am demisionat din PDL. Motivul este legat de faptul ca, in momentul de fata, in Salaj, nu mai exista PDL, ci un conglomerat de alte partide, cum ar fi PNTCD, PC, PRM si PSD. La toate acestea se adauga revenirea in partid a lui Gheorghe Stanciu, ne-a declarat Mircea Ghiurco. In fond, spune fostul primvicepresedinte al PDL Salaj, decizia de a demisiona a fost luata dupa ce, in urma cu cateva zile, a avut o discutie aprinsa cu actuala conducere interimara a partidului, disputa in urma careia a ajuns la concluzia ca locul sau nu mai este alaturi de actuala echipa din fruntea organizatiei pedeliste. Cat priveste viitorul sau politic, Mircea Ghiurco spune ca, deocamdata, intentiile sale sunt extrem de pasnice, astfel incat este decis ca, cel putin pentru o perioada, sa stea departe de lumea politica.

Contactat, presedintele interimar al PDL Salaj, Lucian Bode, ne spune ca respecta decizia luata de Mircea Ghiurco, insa cu inima stransa: Este decizia sa unilaterala, pe care o respect, insa nu inseamna ca o si accept. Este regretabil faptul ca aceasta demisie survine exact la inceputul campaniei electorale si sper sa nu fi fost un act premeditat. In continuare, Lucian Bode confirma faptul ca, in ultima perioada, Mircea Ghiurco nu a avut cu actuala conducere a partidului o comunicare prea buna, lucru pentru care actualul Birou Permanent Judetean isi asuma partea sa de vina. De asemenea, Lucian Bode isi exprima speranta ca decizia lui Mircea Ghiurco sa nu fie una definitiva.

In final, presedintele PDL Salaj face cunoscut faptul ca, in urma unei sedinte a Biroului Permanent Judetean, care a avut loc ieri, s-a decis ca liberalul Gheorghe Stanciu sa fie reprimit in cadrul partidului: Sper ca Gheorghe Stanciu va reveni acolo de unde a plecat nu in conditiile cele mai ortodoxe. No comment.

Leave a Comment