Horațiu Cosma și Cosmin Ardelean deschid listele USR Sălaj la alegerile parlamentare

USR Sălaj a depus astăzi candidaturile la alegerile parlamentare din luna decembrie a acestui an. La evenimentul desfășurat la Biroul Electoral Județean au participat candidații, conducerea grupării politice și zeci de susținători.

 

„Vom avea alegeri foarte importante. Avem un PSD tot mai autoritar, care își dorește să își subjuge instituțiile statului, avem un PNL care nu vrea sau nu poate să se despartă de PSD și mai avem niște partide care nu aduc nimic pe masa de zi cu zi a românilor, dar fac foarte mult zgomot. Singura opțiune corectă, validă, este Elena Lasconi pentru președinția României și USR pentru parlamentare”, a declarat președintele USR Sălaj, Mihai Tămaș,  imediat după depunerea candidaturilor. „Viziunea noastră este clară: ne dorim o Românie pentru toți, nu doar pentru unii. Un stat care să muncească pentru cetățean, nu cetățeanul pentru stat. Astăzi, un sălăjean lucrează 6 luni pe an doar pentru a plăti impozite! Este momentul să schimbăm această realitate. USR Sălaj își propune venituri decente pentru toți românii prin reducerea taxării. Vrem educație pentru viitor, cu mese sănătoase în toate școlile, profesori bine plătiți, o centură ocolitoare a Municipiului Zalău și o autostradă în Sălaj finalizate, nu amânate pe termen nelimitat, precum Tunelul Meseș.  Ne angajăm să eliminăm risipa banului public prin reformă administrativă și desființarea companiilor de stat care au devenit găuri negre. Privim cu optimism către un viitor prosper pentru sălăjeni, dorindu-ne un județ și o țară pe care să le putem numi cu toții ACASĂ. De asemenea, ne dorim pensii decente pentru părinții noștri și eliminarea pensiilor speciale. Ne bucurăm să o avem alături pe Elena Lasconi, candidata noastră pentru președinție, un lider puternic capabil să înfrunte și să învingă mamutul politic PSD-PNL! Elena are șanse reale de a schimba direcția României, prin susținerea necondiționată a oamenilor de bună credință. Cu determinare și integritate, ea își propune să aducă o schimbare pozitivă și să ne reprezinte cu mult curaj”, este mesajul USR Sălaj. Candidații USR Sălaj la alegerile parlamentare sunt:

𝐂𝐚𝐦𝐞𝐫𝐚 𝐃𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫:

  • Horațiu-Lucian Cosma – inginer;
  • Ramona-Laura Bostan – jurist;
  • Ramona-Ioana Goga – specialist în relații internaționale;
  • Nicolae Olar – inginer;
  • Dana Buzure – administrator financiar;
  • Sergiu-Cristian Baidoc – inginer.

𝐒𝐞𝐧𝐚𝐭:

  • Cosmin-Vasile Ardelean – profesor;
  • Remus-Alin Pușcău – psiholog ;
  • Delia-Corina Călăcian – funcționar public;
  • Virgil-Marius Bob – jurist.

 

 

3 Thoughts to “Horațiu Cosma și Cosmin Ardelean deschid listele USR Sălaj la alegerile parlamentare”

  1. […] de zi cu zi a românilor, dar fac foarte mult zgomot. Singura opțiune… Articolul Horațiu Cosma și Cosmin Ardelean deschid listele USR Sălaj la alegerile parlamentare apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. O alegere foarte bune facuta de filiala USR sa ii sustina pe cei doi domni sa deschida lista! Ma bucur de asemenea ca senatorul scandalagiu Bob (fost PSD-isti la Simleu) nu deschide vreo lista ca nu as fi putut sa votez USR astfel!

  3. Anonim

    Poate că n-o să cadă sub 5%.

Leave a Comment