Fiscul salajean, lovit de valul decapitarilor

Fiscul salajean, lovit de valul decapitarilorValul de schimbari la varful institutiilor deconcentrate nu a ocolit Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Salaj. In atari conditii, pentru ca tot e la moda masacrul directorilor sustinuti de PSD, directorul adjunct al DGFP, Petru Vuscan, a sacrificat pe altarul politichiei romanesti. Cu alte cuvinte, printr-un ordin al ministrului Finantelor, Gheorghe Pogea, incepand cu data de 6 octombrie, directorului adjunct al DGFP i s-a intrerupt contractul de management. Asta, fara nicio explicatie.

Pentru moment, functia ocupata pana de curand de catre Petru Vuscan a ramas vacanta. Insa, surse demne de incredere sustin ca postul de director adjunt al DGFP Salaj va fi ocupat, in foarte scurt timp, de catre Mia Ciuros, care, la aceasta data, detine fotoliul de sef al Serviciului de Colectare a Creantelor Bugetare din cadrul aceleiasi institutii.

Seria decapitarilor politice, in Salaj, a demarat in tromba cu schimbarea prefectului Ionel Ciunt si a continuat, ce-i drept la o scara mai mica, cu demiterile directorilor adjuncti: Emil Bode – Clubul Sportiv Municipal Zalau, Claudiu Domuta – Directia pentru Tineret, Petru Firicel – Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Petru Vuscan – Directia Generala a Finantelor Publice Salaj. Oare, cine urmeaza?

Leave a Comment