Lia Stanca va coordona Fundaţia „Mişcarea Populară” Sălaj

Fundaţia „Mişcarea Populară” şi-a desemnat miercuri coordonatorul filialelei din Sălaj, în persoana femeii de afaceri Lia Stanca, managerul grupului de firme „Vidalis”. Potrivit unui comunicat remis de Fundaţia amintită, desemnarea s-a făcut în urma procedurii de selecţie a conducerilor de filiale din rândul persoanelor care au aderat la „Mişcarea Populară”. „Acest proces de selecţie continuă pentru alegerea coordonatorilor grupurilor de lucru din filiala Sălaj”, se mai arată în comunicat.
Alături de Lia Stanca, din echipa de coordonare a Fundaţiei „Mişcarea Populară” Sălaj, mai fac parte Mihai Iacob, Antonica Filip, Marta Boda şi Ana Maria David.

10 Thoughts to “Lia Stanca va coordona Fundaţia „Mişcarea Populară” Sălaj”

  1. nelu

    Deci familia Stanca tot nu renunta in a-l sprijini pe ,,eternul Suspendat”, presedinte ilegitim!

  2. m

    ziaristi de 2 lei … numele ei corect este VERONICA Elena , nu Viorica ; in rest , numai de bine ; o femeie ambitioasa , care stie ce vrea

  3. m

    mama – mia, ce rapid ati schimbat titlul ! tot e mai bine , decat sa persistati in greseala

  4. Anonim

    MICSAREA RAHATULUI CATRE BASESCU COMUNIST!

  5. Anonim

    LINGAUL DE VADAN.MARE ARTICOL, PENTRU INTELIGENTA LUI. MAI MULT NU POA.TE

  6. Anonim

    Cum e cu salariile angajatilor doamnei

  7. Anonim

    Daca lucrezi la muzeu , ce poti stii tu de salarii si salariati ?

  8. Anonim

    D-na LIA de ce va enervati ,oricum ati f…. pe multi

  9. Alexandru

    Revin si cer public CV-ul dnei Lia Stanca, asta in cazul ca dansa stie ce este un CV. Fiindca din articolele anterioare am inteles ca a fost un soi de preselectie si as fi curios care sunt calitatile care au avut greutate in alegerea dansei. Vad intre membrii de coordonare si pe dr. Mihai Iacob care din punctul meu de vedere chiar are elementele necesare conducerii unei echipe. Asa cu matroane de astea alde Stanca si co. nu vad vreun viitor „Fundatiei” care dupa mine nu trebuie conduse dupa povesti de coafor.

Leave a Comment