Dorel Oros, candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean

Dorel Oros, candidatul PNL la presedintia Consiliului JudeteanPotrivit presedintelui PNL Salaj, Catalin Micula, candidatul partidului la functia de presedinte al Consiliului Judetean Salaj este Dorel Oros, actualul director al Directiei Silvice Salaj. Dorel Oros este cel mai bun candidat pe care PNL il are, la ora actuala, pentru sefia Consiliului Judetean. Din studiile facute, rezulta ca Dorel Oros are capacitatea de a schimba orientarea politica a mai multe unitati administrativ-teritoriale din judet, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul Catalin Micula. Acesta a mai facut cunoscut numele candidatilor PNL Salaj la primariile oraselor Jibou – Ioan Almas, Cehu Silvaniei – Emil Bulgarean si Simleu Silvaniei – Ioan Simonca. Avem convingerea potrivit careia, finalizand listele de candidati, PNL Salaj ofera ceea ce are mai bun pentru administratia judetului. Echipa noastra este, de departe, cea mai buna dintre toate. Spun acest lucru pentru faptul ca avantajele candidatilor nostri vor fi decisive la alegerile care urmeaza, a adaugat liderul liberal.

Prezent la conferinta de presa, Dorel Oros a subliniat faptul ca avantajul PNL la alegerile locale este dat, inclusiv, de candidatura lui Radu Capilnasiu la Primaria municipiului Zalau, care va beneficia de sprijinul intregii suflari liberale. De asemenea, avem primari in exercitiu, ori candidati la primariile din judet, care au capacitatea de a determina electoratul sa voteze PNL, a spus Dorel Oros.

In alta ordine de idei, Catalin Micula a facut cunoscut ca noul presedinte al Organizatiei municipale a PNL Zalau, validat de catre membri Biroului Permanent Judetean, este Radu Capilnasiu. Si datorita acestei situatii, apreciem ca, la alegerile locale, PNL Salaj va obtine cel putin 25 la suta din sufragiile electoratului, tinta pe care o vom obtine ca urmare a faptului ca nu vom asista la o batalie intre partide, ci intre candidati, a conchis Catalin Micula.

Leave a Comment