Din fotoliul de subprefect: Onorica Abrudanu s-a transferat la Primaria Simleu

Din fotoliul de subprefect: Onorica Abrudanu s-a transferat la Primaria SimleuPutini ar fi crezut ca, dupa trei ani in care a ocupat functia de subprefect de Salaj, Onorica Abrudanu, recent schimbata din functie, va urma sa ocupe o functie in cadrul Serviciului de Impozite si Taxe apartinand Primariei Simleu Silvaniei. Viata, insa, e plina de surprize, astfel ca simleuanii care isi vor plati taxele si impozitele urmeaza sa se obisnuiasca cu prezenta fostului subprefect dincolo de ghiseu.

Fostul subprefect al judetului, Onorica Abrudanu, ne-a marturisit ca, in urma deciziei prin care a fost inlocuita la nivelul conducerii Institutiei Prefectului, a luat hotararea de a se intoarce, cel putin temporar, intr-o functie de executie din cadrul Primariei Simleu, de unde a plecat in 2009, cand a a fost numita secundul fostului prefect Vegh Alexandru. Voi incerca un transfer la Primaria Simleu, de unde am fost detasata la Prefectura Salaj, ne-a declarat Onorica Abrudanu, care a adaugat ca variantele de a se intoarce in administratie sunt mai multe, insa, pentru moment, a ales-o pe cea de la Simleu Silvaniei. Onorica Abrudanu a mai spus ca, avand domiciliul in Zalau, ii va fi destul de greu sa munceasca la Simleu, motiv pentru care considera ca este doar o varianta de moment.

Contactat, primarul Simleului, Septimiu Turcas, a facut cunoscut ca a intrat in posesia cererii de reangajare a fostului subprefect, astfel ca, incepand de astazi, Onorica Abrudanu este angajata Primariei. Am avut in mapa de corespondenta o cerere din partea Onoricai Abrudanu, prin care mi se cere reangajarea ei pe postul de unde a plecat, si anume cel de consilier asistent. Am decis ca, de maine (astazi, n.r.), sa fie reangajata, face cunoscut Septimiu Turcas. In acelasi cadru, primarul de Simleu subliniaza ca, luand in calcul faptul ca serviciul de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Simleu se confrunta cu un deficit de personal, cel mai probabil, Onorica Abrudanu urmeaza sa munceasca la casierie. No comment.

Leave a Comment