Deputatul Iuliu Nosa chiar crede in succesul motiunii de cenzura

Deputatul Iuliu Nosa chiar crede in succesul motiunii de cenzura

Daca in intervalul de timp scurs din 1990 pana astazi au mai fost depuse o serie de motiuni de cenzura, aceasta are o incarcatura cu totul speciala, a afirmat deputatul PSD Salaj, Iuliu Nosa, vineri, in cadrul unei conferinte de presa. In opinia acestuia, motiunea de cenzura care va fi dezbatuta miercuri in Parlament nu apartine opozitiei, ci populatiei din Romania, in ansamblul ei.

Este o motiune a majoritatii cetatenilor romani, care isi doresc ca acest Guvern sa plece. Sondajele arata ca, astazi, noua din zece romani nu au incredere in Guvernul Boc, acesta fiind si raportul celor care il vad pe actualul prim ministru ca fiind o marioneta, a declarat Iuliu Nosa. In acest context, social-democratul a adaugat ca PSD a aprobat si, totodata, a supus dezbaterii opiniei publice un program de guvernare, care poate sa sufere si corecturi.

In alta ordine de idei, referindu-se la rezultatele motiunii de cenzura, Iuliu Nosa se arata destul de optimist, spunand ca cele 24 de voturi – cate lipsesc pentru a rasturna actualul Guvern – vor veni din partea parlamentarilor care sustin (cel putin la modul declarativ) Executivul in functie. Sunt optimist. Am convingerea ca cele 24 de voturi care lipsesc pentru a face numarul de 236, necesare aprobarii motiunii, vor veni din partea celor care, declarativ, inca mai sustin actualul Guvern, a incheiat deputatul PSD.

Leave a Comment