Catalin Micula ramane presedintele PNL Salaj

Catalin Micula ramane presedintele PNL Salaj

In cadrul unei sedinte a Biroului Permanent Central al PNL, eveniment care a avut loc la Bucuresti la finele saptamanii trecute, conducerea liberalilor a decis numirea unei structuri de conducere interimara a PNL Salaj. Astfel, pana la organizarea de noi alegeri interne in cadrul organizatiei judetene Salaj a PNL (nu mai devreme de sase luni inaintea oricarei campanii electorale), Biroul Politic Judetean (BPJ) al liberalilor va avea urmatoarea structura: presedinte – Catalin Micula; vicepresedinti – Corin Penciuc, Dorel Oros si Gheorghe Stanciu; secretar coordonator – Radu Nistorescu; membri – Adrian Sabaciag, Sebastian Avram, Dan Marian, Gigel Moldovan, Dumitru Rusu, Ioan Barou, Rodica Lazar, Ioan Almas, Ioan Mesesan, Cornelia Silaghi, Alexandru Borna, Szenkiralyi Boda Laszlo, Ilie Lupa, Mirela Farcas, Danut Taruca, Viorel Mihis si Marin Podar; membri supleanti – Dorel Bologa, Zaharia Breban, Sorin Romocea. In componenta acestui Birou au fost numiti oamenii care, in trecutele campanii electorale, indeosebi cea pentru europarlamentare, au muncit foarte mult pentru PNL, a tinut sa sublinieze presedintele liberalilor salajeni, deputatul Catalin Micula, vineri, in cadrul unei conferinte de presa. Liberalul a mai afirmat ca acei membri din vechea structura de conducere a PNL care nu se regasesc pe lista BPJ, sa nu se mire de acest lucru, in conditiile in care nu au depus eforturi in campaniile electorale anterioare, ori s-au facut ca muncesc.

De remarcat ca, in noua structura de conducere a PNL Salaj, amintita mai sus, nu figureaza actualul viceprimar de Zalau, Dorel Labo. In acest context, Catalin Micula a subliniat: Faptul ca presedintele PDL Salaj, Viorel Stanca, afirma public, cu atata usurinta, ca Dorel Labo va fi candidatul partidului sau la alegerile locale, iar acesta din urma nu contesta aceste declaratii, din punctul nostru de vedere, situatia data reprezinta un soi de problema…. Mai mult, ca sa elimine orice fel de speculatii, presedintele PNL Salaj sustine ca nu are nici un fel de intelegere cu Radu Capilnasiu pentru ca acesta sa reprezinte organizatia liberala in lupta pentru Primaria Zalau. In conditiile in care actualul BPJ va considera ca cel mai bun candidat pentru PNL este Dorel Labo, va asigur ca, din acel moment, acesta va prelua conducerea organizatiei municipale a partidului, pentru a-si pregati cum se cuvine campania electorala pentru a castiga fotoliul de primar al Zalaului, a mai spus Catalin Micula.

Misiunea actualului BPJ este de a pregati si, totodata, de a duce batalia din alegerile locale. In conditiile in care nu vom avea un rezultat satisfacator, nu voi mai detine functia de presedinte al PNL Salaj. Cu alte cuvinte, imi voi da demisia. De fapt, toti cei 26 de membri ai actualului BPJ vor renunta la aceste functii, a subliniat liderul PNL Salaj, anuntand faptul ca, din acest moment intra in batalia pentru castigarea alegerilor locale cu demisia in alb pe masa.

In fine, Catalin Micula marturiseste ca i-a solicitat prim-ministrului Calin Popescu Tariceanu o vizita in Salaj, pret de doua zile, in aceasta primavara. In principiu, sustine liderul PNL Salaj, seful Guvernului a raspuns pozitiv acestei solicitari. Iar pentru ca in aceeasi perioada are loc si Delegatia Permanenta a PNL, este foarte probabil ca, in zilele de vizita a premierului, in Salaj sa soseasca toti ministrii Cabinetului, parlamentarii si presedintii de filiale judetene liberale.

Leave a Comment