Catalin Micula a demisionat din functia de presedinte al PNL Salaj

Catalin Micula a demisionat din functia de presedinte al PNL Salaj

Liderii organizatiilor liberale care au obtinut sub 12 procente la euroalegeri au fost obligati de presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, sa isi prezinte demisiile.

Delegatia Permanenta a PNL a decis ca pierderea functiilor sa ii vizeze atat pe presedintii filialelor respective, cat si pe membrii Biroului Politic. Mai mult de atat, Calin Popescu Tariceanu a decis ca, la finele acestei saptamani, PNL sa faca o analiza foarte serioasa cu organizatiile, pe cele opt regiuni care corespund regiunilor de dezvoltare. Apoi, saptamana viitoare, responsabilii regionali care sunt vicepresedinti ai Biroului Politic Central vor veni cu propuneri de reorganizare.

Contactat, presedintele PNL Salaj, Catalin Micula, marturiseste ca luni, in urma deciziei luate de conducerea centrala a partidului, si-a inaintat demisia din functia de lider al liberalilor salajeni. Cazul sau nu este unul singular, in contextul in care numarul liderilor de filiale obligati sa renunte la functia de presedinte se ridica la 15. Luni, Biroul Central urmeaza sa decida conducerile interimare in aceste judete, inclusiv in Salaj, ne spune Catalin Micula.

De remarcat faptul ca, desi Catalin Micula si-a inaintat demisia din functia de presedinte al PNL Salaj, sunt sanse destul de mari ca tot el sa preia interimatul pana la alegerile care vor avea loc in organizatia judeteana a liberalilor. Vom reveni cu amanunte.

Leave a Comment