Andreea Vass, candidata PD-L Salaj la europarlamentare

Andreea Vass, candidata PD-L Salaj la europarlamentare

La Simleu Silvaniei a avut loc sambata inaugurarea cabinetului parlamentar al deputatului PD-L de Salaj, Lucian Bode, pentru cei interesati, cabinet situat langa sediul politiei locale. Primarul Septimiu Turcas a declarat ca dupa ce Simleul a devenit portocaliu nici deputatul de Simleu nu putea fi decat portocaliu.

Prezenta la inaugurare, Andreea Vass, consiliera prim-ministrului Emil Boc, a afirmat ca daca va ajunge in Parlamentul European isi va deschide doua cabinete europarlamentare, unul la Zalau si celalalt la Bobota.

Lucian Bode a multumit tuturor celor care l-au sprijinit in campania electorala, tuturor membrilor PD-L: Acest cabinet, primul al unui parlamentar PD-L din Salaj, nu exista fara sprijinul vostru, a declarat Bode, subliniind ca, in virtutea acestui succes, organizatia judeteana este obligata sa castige alegerile europarlamentare.

Dupa inaugurarea cabinetului parlamentar, tot la Simleu Silvaniei a avut loc o sedinta a Biroului Politic Judetean al PD-L Salaj, sedinta in cadrul careia, in unanimitate, s-a votat pentru sustinerea candidaturii Andreei Vass la alegerile pentru Parlamentul European. Pana in 28 februarie trebuiau depuse dosarele candidatilor la sediul central al PD-L. In 15 martie va avea loc prezentarea de catre Comisia centrala a propunerilor de candidati si a ordinei de preferinta catre conducerea PD-L. Dupa sedinta BPJ s-a desfasurat si o conferinta de presa, in cadrul careia presedintele organizatiei judetele Lucian Bode si prim-vicepresedintii Septimiu Turcas si Ioan Abrudan au intarit ideea ca Andreea Vass este omul cel mai potrivit pentru a candida, din partea PD-L Salaj, la alegerile pentru Parlamentul European. Andreea Vass a declarat, in acelasi cadru, ca, prin candidatura sa, avem o sansa incredibila de a arata ca Salajul are valori. Printre tintele sale in campanie: sa convingem salajenii sa iasa la vot!; putem aduce un model european de politica si in Salaj.

Andreea Vass s-a nascut la 10 septembrie 1978 la Zalau. Educatie: 2001

Leave a Comment