Andreea Paul Vass, prim-vicepresedintele femeilor din PDL

Andreea Paul Vass, prim-vicepresedintele femeilor din PDL

Sulfina Barbu a fost reconfirmata, sambata, in functia de presedinte al Organizatiei de femei a PDL, in timp ce Andreea Paul Vass a obtinut functia de prim-vicepresedinte, iar Oana Badea a fost aleasa in postul de secretar general.

Sulfina Barbu a obtinut 967 de voturi favorabile la Conventia Nationala a Organizatiei de femei a PDL, in timp ce 33 de voturi au fost declarate nule.

Andreea Paul Vass a obtinut 939 de voturi pentru, in timp ce 45 voturi au fost nule, iar Oana Badea – 967 de voturi favorabile, iar 20 au fost nule.

Cristina Traila a fost votata cu 943 voturi favorabile, 52 fiind declarate nule, pentru functia de presedinte al Comisiei de etica a organizatiei, iar Rodica Tatu a obtinut functia de secretar general adjunct, cu 348 de voturi pentru, 48 fiind nule.

Pe blogul personal, Andreea Vass promite ca isi va pune in slujba organizatiei intreaga ei energie, experienta si entuziasm. Andreea Vass crede ca societatea in general si partidele in special nu folosesc cum trebuie cea mai pretioasa resursa a tarii, cea umana. Va intreb deci inca o data – vi se pare ca ne pasa de cea mai importanta resursa pe care o avem la dispozitie? Vi se pare ca ne folosim potentialul asa cum se cade? Eu cred ca n-o facem. Raspunsul meu la aceasta ultima intrebare este hotarat NU!, spune Andreea Vass.

Consiliera de la Guvern crede ca nici femeile nu sunt folosite suficient in viata publica. Exista un rezervor de energii feminine pe care nimeni nu isi mai poate permite sa il ignore. O politica de gen echilibrata este o politica inteligenta. In tara noastra, discriminarea de gen in politica ne pozitioneaza pe locul 109 in lume. Abia 3 la suta dintre primari si sub 10 la suta dintre parlamentari sunt de gen feminin. In tara noastra, rata mortalitatii infantile ne plaseaza la coada Europei. In tara noastra numarul creselor si al gradinitelor a scazut enorm, cu 85 la suta din 1990 incoace. In tara noastra, numarul tinerilor care nu au reusit anul acesta sa treaca examenul de bacalaureat este dezolant. In tara noastra, la fiecare trei secunde o femeie este agresata fizic, mai afirma Vass pe blog.

Leave a Comment