“Uslaşii” sălăjeni, acuzaţi de politizarea marşului împotriva violenţei

“Uslaşii” sălăjeni, acuzaţi de politizarea marşului împotriva violenţei

Peneliştii şi pesediştii sălăjeni sunt acuzaţi de pedelişti că au folosit copiii – participanţi la marşul împotriva violenţei – în scopuri electorale.

Organizat, miercuri, de Liceul Pedagogic din Zalău, marşul împotriva violenţei, la care au participat câteva sute de persoane – copii şi adulţi, riscă să îşi denatureze scopul, în condiţiile în care reprezentanţii PDL acuză că evenimentul a fost politizat de către membrii PNL şi PSD Sălaj. Sensul manifestării, care a avut loc miercuri, a fost schimbat, atâta timp cât în rândul manifestanţilor s-au infiltrat membri ai USL, care purtau pancarte, a declarat vineri, în cadrul unei coferinţe de presă, preşedintele PDL Zalău, Claudiu Bârsan. Acesta a mărturisit că nu este surprins de acest fapt, atâta timp cât pe linia socialistă au existat astfel de manifestări şi înainte de 1989. Mă indignează, însă, faptul că instituţiile organizatoare nu s-au delimitat de ceea ce s-a întâmplat acolo, spune Bârsan, care a adăugat că primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, s-a aflat în fruntea celor care au mărşăluit, în calitate de reprezentant al Primăriei, şi nu de lider al PNL Sălaj.

Prezent şi el la conferinţa de presă, Bogdan Ilea, prim-vicepreşedintele PDL Zalău, a atras atenţia asupra faptului că, prin gestul lor, reprezentaţii USL Sălaj s-au folosit de minorii prezenţi la marş pentru a face campanie electorală PNL şi PSD. Astfel, luăm în calcul să facem plângere penală împotriva celor care au politizat marşul împotriva violenţei, a încheiat Ilea. No comment.

Leave a Comment