Meniul zilei 8.08.2019

Ce mâncăm azi? Ce este la meniu? Cine merge să ia de mâncare? Vă sună cunoscut? De obicei iei prânzul în oraș sau la birou? MAGAZIN SĂLĂJEAN îți prezintă, în fiecare zi, oferte într-un singur loc! De luni până vineri, începând cu ora 11, suntem ghidul tău pentru alegerea mesei de prânz! La un click distanță de comandă! Poftă bună! Restaurantele sau pensiunile care doresc să apară la această rubrică sunt rugate să ne contacteze la adresa de e-mail publicitate@magazinsalajean.ro sau la numărul de telefon 0260 611364.

Saladina Restaurant

Ciorbă:

  • Ciorbă ardelenească

Felul principal:

  • Pulpă de pui dezosată învelită în bacon la cuptor, cuș-cuș, sfeclă roșie

Desert:

  • Prăjitură sau înghețată

Telefon: 0745 402 110

 

Broaster Chicken

Meniu Big Economy  18 lei

Include: 2 strips , 2 wings, o porţie cartofi, o chiflă, un sos la alegere şi o răcoritoare la 250 ml

Telefon:  0260 602 314  Activ Plazza Mall etaj 3 (str. Simion Oros nr 3, Zalău, Sălaj)

Restaurant Silvania

Meniu 15 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de perişoare
  • Ciorbă de cartofi cu kaizer
  • Ciorbă rădăuţeană

Felul principal:

  • Grătar din cotlet sau ceafă de porc cu cartofi prăjiţi
  • Ghiveci de legume cu cârnaţi prăjiţi
  • Salată Silvania
  • Babgulyas

Meniu de post:

  • Supă de cartofi de post
  • Ghiveci de legume

TELEFON: 0260 612261

 

Hudin Anda

Meniu 17 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de varză cu afumătură
  • Ciorbă de porc cu fideluță de ou

Felul principal:

  • Bobguiaș
  • Pulpe pane cu orez

Desert

Meniu de post:

  • Ciorbă de varză
  • Orez cu ciuperci sote

COMENZI: 0737 041 290 sau 0260 621 092  (Strada Simion Bărnuțiu nr.71)

 

Bucătăria Catering Morii

Meniu 15 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de varză cu cârnaţi afumaţi
  • Supă de legume cu ciuperci

Felul principal:

  • Pulpă de pui pane cu cartofi piure
  • Tocăniţă de porc cu paste

Telefon: 0755 156 246

 

Fast-food “Carady”

Meniu 11 lei

Burger cu carne de vită

TELEFON: 0766 273858 (str. 9 Mai nr. 2 – parterul Casei de Cultura a Sindicatelor)

Leave a Comment