Meniul zilei 3.03.2020

Ce mâncăm azi? Ce este la meniu? Cine merge să ia de mâncare? Vă sună cunoscut? De obicei iei prânzul în oraș sau la birou? MAGAZIN SĂLĂJEAN îți prezintă, în fiecare zi, oferte într-un singur loc! De luni până vineri, începând cu ora 11, suntem ghidul tău pentru alegerea mesei de prânz! La un click distanță de comandă! Poftă bună! Restaurantele sau pensiunile care doresc să apară la această rubrică sunt rugate să ne contacteze la adresa de e-mail publicitate@magazinsalajean.ro sau la numărul de telefon 0260 611364.

Saladina Restaurant

Ciorbă:

  • Supă de vițel cu legume și paste făinoase

Felul principal:

  • Chifteluțe marinate, cartofi piure, gogoșari murați

Desert:

  • Salată de fructe

Meniu de post:

  • Supă de legume cu paste făinoase
  • Chifteluțe din soia marinate, cartofi piure, gogoșari murați
  • Salată de fructe

Telefon: 0745 402 110

 

Restaurant Silvania

Meniu 15 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de fasole cu afumătură
  • Supă de conopidă
  • Ciorbă rădăuţeană

Felul principal:

  • Şniţel din piept de pui Borzas cu cartofi la cuptor
  • Paste farfalle cu brânză, smântână şi prăjeală de slănină
  • Salată Club
  • Varză roşie călită cu costiţă de porc

Meniu de post:

  • Supă de fasole de post
  • Paste cu nucă

TELEFON: 0260 612261

 

Hudin Anda

Meniu 17 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de vită cu tarhon
  • Supă gulas cu afumătură

Felul principal:

  • Ciolan prăjit cu fasole bătută
  • Tochitură moldovenescă cu mămăligă

Meniu de Post

  • Supă creme de conopidă
  • Fasole bătută şi sos de ceapă

Desert

COMENZI: 0737 041 290 sau 0260 621 092  (Strada Simion Bărnuțiu nr.71)

 

Bucătăria Catering Morii

Meniu 15 lei

Ciorbă:

  • Ciorbă de burtă
  • Ciorbă de varză cu afumătură

Felul principal:

  • Tocăniţă de porc cu cuş cuş
  • Friptură din cotlet de porc cu cartofi natur

Meniu de Post

  • Ciorbă de varză
  • Tocăniţă de cartofi cu legume

Telefon: 0755 156 246

 

Fast-food “Carady”

Meniu 11 lei

Burger cu carne de vită

TELEFON: 0766 273858 (str. 9 Mai nr. 2 – parterul Casei de Cultura a Sindicatelor)

Leave a Comment