Ce mâncăm azi? Ce este la meniu? Cine merge să ia de mâncare? Vă sună cunoscut? De obicei iei prânzul în oraș sau la birou? MAGAZIN SĂLĂJEAN îți prezintă, în fiecare zi, oferte într-un singur loc! De luni până vineri, începând cu ora 11, suntem ghidul tău pentru alegerea mesei de prânz! La un click distanță de comandă! Poftă bună! Restaurantele sau pensiunile care doresc să apară la această rubrică sunt rugate să ne contacteze la adresa de e-mail publicitate@magazinsalajean.ro sau la numărul de telefon 0260 611364.
Restaurant Silvania
Meniu 15 lei
Ciorbă:
- Ciorbă de fasole cu afumătură
- Supă de conopidă
- Ciorbă rădăuţeană
Felul principal:
- Şniţel din piept de pui cu pilaf de orez
- Spanac cu ouă cu cârnaţi cabanos
- Salată Club
- Costiţă de porc cu varză roşie călită
Meniu de post:
- Supă de fasole de post
- Legume pane cu pilaf de orez
TELEFON: 0260 612261
Hudin Anda
Meniu 17 lei
Ciorbă:
- Ciorbă ardelenească cu afumătură
- Ciorbă de pui cu găluşte
Felul principal:
- Gordon bleu cu sos alb şi cuş-cuş
- Bobguias
Meniu de post:
- Ciorbă de fasole uscată
- Ciuperci sote cu cuş-cuş
Desert
COMENZI: 0737 041 290 sau 0260 621 092 (Strada Simion Bărnuțiu nr.71)
Saladina Restaurant
Ciorbă:
- Ciorbă de perișoare
Felul principal:
- Ciulama din ciocănele de pui cu mămăliguță
Desert:
- Clătite cu gem
Meniu de post:
- Ciorbă de legume
- Ciulama de ciuperci cu mămăliguțăă
- Clătite cu gem
Telefon: 0745 402 110
Bucătăria Catering Morii
Meniu 15 lei
Ciorbă:
- Ciorbă rădăuțeană
- Ciorbă de fasole cu cârnați afumați
Felul principal:
- Pulpă de pui la cuptor cu pilaf de orez
- Costiță de porc cu cartofi sote
Meniu de post:
- Tocăniță de cartofi cu legume
Telefon: 0755 156 246
Hotel Georgiani
Meniu 18 lei
Ciorbă:
- Ciorbă a la grec de pui
- Ciorbă de cartofi cu afumătură
Felul principal:
- Chifteluțe marinate cu orez
- Pulpă dezosată la grătar cu cartofi natur
Telefon 0747100360
Fast-food “Carady”
Meniu 11 lei
Burger cu carne de vită
TELEFON: 0766 273858 (str. 9 Mai nr. 2 – parterul Casei de Cultura a Sindicatelor)