În școlile din România, doar în cazuri foarte rare întâlnim profesori, elevi și părinți care să colaboreze. În general, elevii sunt acuzați că sunt dezinteresați sau demotivați, părinții că nu se implică, iar profesorii că nu țin pasul cu prezentul. Asociația ROI organizează miercuri, 2 octombrie, o dezbatere liberă, pornind de la exemplul liceelor incluse în proiectul Zburd-Educație prin coaching (www.zburd.ro). Acest proiect demonstrează că, atunci când profesorii, elevii și părinții lucrează împreună, rezultatele sunt excepționale, după cum puteți vedea din următoatele imagini: http://youtu.be/Xi0tUnCt6Ug
Vă invităm să participați activ la această dezbatere, care va avea loc joi , 3 octombrie, de la ora 18.30, la Hotel Griff – Zalău )
Sunt bineveniți la acest eveniment toți cei care își doresc un proces educațional mai bun în România, profesori, elevi sau studenți, părinți, reprezentanți ai unităților școlare, specialiști în resurse umane, traineri sau angajatori.
În cadrul dezbaterii, veți afla de la Simona David-Crisbășanu, coordonatoarea proiectului, care au fost rezultatele și lecțiile învățate și detalii despre etapa următoare: “Adoptă un liceu. Pentru dezvoltarea proiectului, avem nevoie de sprijin din partea autorităților și ONG-urile locale, precum și din partea companiilor interesate să susțină inițiative de impact în domeniul educației.
Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să confirmați participarea la e-mail stup@aroi.ro .Despre „Adoptă un liceu”“Adoptă un liceu” și își propune intervenția integrată, pe termen mediu, în 10 licee tehnologice din țară începând cu anul școlar 2013-2014. Este un proiect dezvoltat de ONG-uri cu expertiză în educație: Asociația ROI (formarea de echipe profesori-elevi-părinți), Școala de Valori (legătura licee-mediul privat), Fundația Noi Orizonturi (implicarea elevilor în comunitate prin voluntariat), Junior Achievement Romania (programe de antreprenoriat pentru elevi). Este pentru prima oară când ONG-uri cu expertiză în educație își unesc forțele pentru o intervenție integrată, pe termen mediu. După 3 ani de intervenție, liceele beneficiare vor deveni centre de excelență și formare pentru alte școli care doresc să obțină performanțe mai bune și o educație de calitate.
Persoană de contact pentru informații suplimentare și confirmări
Elena Nicolae
0731 035 447
stup@aroi.ro
www.aroi.ro (P)
discutati despre programa ffff incarcata despre materii f grele cu termen pe care copiii nu pot sa-i retina -un parinte