Printre concurenţii care îşi încearcă norocul la emisiunea-concurs „Chefi la cuţite”, difuzată de Antena 1, se numără şi un zălăuan. Este vorba despre Adrian Szucs, coordonatorul a trei restaurante din judeţul Sălaj (“Paris” Zalău, “Glamour Jibou” şi “Curtea Veche” Jibou).
Noul sezon al show-ului culinar începe în aceasă seară, la ora 20.30, şi se anunţă a fi unul „condimentat” cu mâncăruri exotice, apariţii surpriză, concurenţi din toate colţurile lumii, dar şi cu momente de culise care vor stoarce lacrimi de râs. Potrivit producătorilor, „Chefi la cuțite” a strâns la preselecții mai mulți concurenți dornici să ajungă în show, în special bucătari, mulți sosiți de peste hotare. Fie că muncesc în Italia, SUA, Marea Britanie, fie că au experiență în bucătării de top ale celor mai cunoscuți chefi ai lumii, fie că sunt străini care speră să își schimbe viața în România, concurenții de anul acesta sunt un real spectacol nu doar pentru jurați, ci și pentru telespectatori.