* Ziarul „Meseșul” descrie obiceiul roșirii ouălor și le atrage atenția enoriașilor că dacă nu merg la biserică de sărbători vor fi bolnăvicioși tot anul.
* Mulți locuitori din Cizer, Pria, Boian, Cățălu Românesc, Stârciu, Ponița și Aghireș nu și-au primit despăgubirile de război. Cereri peste cereri, articole în ziare… totul în zadar.
* Sălajul era plin de bețivi și se intenționează să rămână doar un bufet la 1000 de locuitori. Beau bărbații, beau femeile, beau copiii. Ziarul „Meseșul” scrie că din cauza beției, locuitorii sunt plini de boli, se înmulțesc crimele și e plin de prostie.
* Prefectul Iulian Domșa comandă tablouri cu regele și regina. Maiorul Ion Jinga este pictorul însărcinat.
* Lucreția Pop, Gregoriu Avram, Ioan Mango, Liviu Poșiar, Ioan Rus, Ioan Matei, Silvia Suciu, Seres Bela și Iuliu Pop sunt principalii donatori de cărți pentru închisoarea din Zălau.
* Despărțământul „Astra” din Zălau înființează o bibliotecă poporală la Fetindia. Profesorul Ioan Gozman a fost inițiatorul.
* În sala teatrului din Zălau are loc piesa de operetă „Trandafirii Istanbulului”. Din păcate, sala a fost aproape goală.
* Inspectorul școlar Gheorghe Tulbure merge la inspecție în județ. La Pericei și Cehei școlile erau închise. Se anunță pedepse pe măsură.
* La Răstolțu Mare începe construcția noii școli. Cea veche semăna a ruină.
* În județ au loc matineuri școlare cu filmul „Călătoria A. S. II. Principele Carol în jurul lumei”. Maiorul Vasile Lecca se ocupă de caravana cinematografică.
Daniel Mureșan