Recorduri mondiale și inovații în jocurile de noroc – 10 momente istorice în iGaming!

Jocurile de noroc sunt în viața oamenilor de mii de ani și chiar dacă forma unora s-a schimbat de-a lungul veacurilor, ele au rămas o activitate captivantă. În dezvoltarea acestei industrii au existat multe momente importante, fie că a fost vorba de creații inedite, de inovații care au schimbat cursul gambling-ului sau de câștiguri uriașe ale unor jucători norocoși și talentați.

 

Dacă vrei și tu să îți încerci norocul pentru a face parte din viitorul gambling-ului, mai ales al celui online, beneficiază de una sau mai multe oferte zilnice de la cazinouri licențiate. Joacă responsabil, fii perseverent și aplică tehnici de joc care să te ajute să-ți diminuezi riscurile și să-ți organizezi cât mai bine bugetul disponibil.

Iată 10 momente istorice din jocurile de noroc online și offline!

 

  1. Un câștig care nu poate fi trecut cu vederea a fost obținut de un jucător din Berlin, Germania, în Iunie 2018, la agenția Lottoland Limited. Premiul a fost în valoare de 90 milioane de euro, iar jucătorul a intrat în istorie în urma câștigului obținut la loteria EuroJackpot, cu un pariu cu cote fixe.

 

  1. Providerul Big Time Gaming este creatorul unui nou tip de mecanică folosit pentru sloturi – Megaways. Acesta este un modificator aleatoriu care elimina clasicele linii de plată și le înlocuiește cu un număr înzecit mai mare de modalități de plată. Datorită faptului că numărul de simboluri care apar pe matrix este variabil, posibilitățile combinațiilor câștigătoare care se pot face ajunge și până la sute de mii.

 

  1. Cel mai mare câștig obținut la o păcănea fizică a fost în valoare de 39,713,982$. El a fost obținut de un tânăr de doar 25 de ani, care a pariat 100$ la aparatul cu jocul Megabucks marca IGT (International Game Technology), din Hotelul-Cazino Excalibur, Las Vegas.

 

  1. O inovație covârșitoare în industria iGaming este slotul Wildcano de la Red Rake Gaming, care a fost lansat în 2017. Acesta este singura păcănea din lume care are rolele dispuse circular, nu sub formă de matrix, având 3 role și 8 linii de plată. Jocul este disponibil inclusiv pe dispozitive mobile și dispune de mai multe funcții speciale.

 

  1. Conform fondatorului Sacha Dragic de la Superbet, în perioada de început a companiei, un jucător din Bacău a reușit să obțină câștiguri constant, care au cumulat un total de aproximativ 80.000 RON, folosind un sistem de joc personalizat, foarte bine construit. Acesta a obținut unul dintre cele mai mari câștiguri din cadrul agenției, la momentul respectiv, aproape falimentând operatorul de jocuri de noroc.

 

  1. Cel mai mare Jackpot plătit vreodată la un video slot online a fost acordat pe 6 Octombrie 2015 jucătorului Jon Heywood din UK, care și-a încercat norocul la păcăneaua Mega Moolah, marca Microgaming. Valoarea premiului a fost de nu mai puțin de 20,062,600$, adică 17,879,645 euro, la vremea respectivă.

 

  1. Cel mai mare turneu de sloturi care s-a desfășurat în întreaga lume a avut loc în 2016 și a avut 3,173 de participanț Evenimentul a fost organizat de Cazinoul Muckleshoot din Statele Unite, în colaborare cu Everi Games Inc., tot din Statele Unite.

 

  1. Jocul de Poker necesită foarte multă experiență, îndemânare și aptitudini diverse, inclusiv când este vorba de partidele online. În 2009, la 42,814 mese virtuale de la PokerStars au jucat simultan 307,016 gambleri. Site-ul PokerStars aparține de The Stars Group și deține cele mai multe Recorduri Mondiale la jocul de Poker online.

 

  1. În Martie 2015, a fost câștigat cel mai mare premiu în cadrul unui turneu de Baccarat. Valoarea pe care a obținut-o jucătorul Lin Hasain a fost de 12,890,500 USD.

 

  1. Contrar așteptărilor, cel mai mare oraș al jocurilor de noroc nu este Las Vegas, ci Macau din China. În anul 2016, s-a estimat că aproximativ 27.8 bilioane de dolari au fost câștigați de locuitori din gambling. Spre deosebire de celebrul Sin City, industria jocurilor de noroc din Macau este de aproape 330% mai mare.