Ce mâncăm azi? Ce este la meniu? Cine merge să ia de mâncare? Vă sună cunoscut? De obicei iei prânzul în oraș sau la birou? MAGAZIN SĂLĂJEAN îți prezintă, în fiecare zi, oferte într-un singur loc! De luni până vineri, începând cu ora 11, suntem ghidul tău pentru alegerea mesei de prânz! La un click distanță de comandă! Poftă bună! Restaurantele sau pensiunile care doresc să apară la această rubrică sunt rugate să ne contacteze la adresa de e-mail publicitate@magazinsalajean.ro sau la numărul de telefon 0260 611364.
Hudin Anda
Meniu 17 lei
Ciorbă:
- Ciorbă rădăuțeană
- Ciorbă gulas de porc
Felul principal:
- Costiță cu cartofi franțuzești
- Ciulama cu pulpe de pui și mămăligă
Desert
Meniu de post:
- Ciorba de pleurotus
- Mămăligă cu pește pane și mujdei
COMENZI: 0737 041 290 sau 0260 621 092 (Strada Simion Bărnuțiu nr.71)
Sempre Pasta Zalău
Meniu 17 lei
Ciorbă:
- Supă cremă de porumb
Felul principal:
- Cartofi natur cu pulpă de pui la cuptor si sos de piper verde
- Pasta quattro formaggi
- Pasta all’arrabbiata (DE POST)
- Paste cu ciuperci în sos alb (DE POST)
- Paste carbonara
Desert
PENTRU COMENZI: 0753877568 (Gheorghe Doja nr. 93/2A)
Bucătăria Catering Morii
Meniu 15 lei
Ciorbă:
- Ciorbă de varză cu carne de porc
- Ciorbă de fasole verde cu carne de porc
Felul principal:
- Tocăniță de porc cu cus cus
- Pulpă de pui la cuptor cu legume mexicane
Meniu de post:
- Ciorbă de fasole verde
- Paste cu varză
Restaurant Silvania
Meniu 15 lei
Ciorbă:
- Ciorbă de perișoare
- Supă de chimen
- Ciorbă de burtă
Felul principal:
- Cod pane cu pilaf de orez cu legume
- Mititei cu cartofi prăjiți și muștar
- Salată Thomas
- Ciolan afumat sau neafumat de porc cu iahnie de fasole
Meniu de post:
- Supă de chimen
- Cod pane cu pilaf de orez cu legume
TELEFON: 0260 612261
Fast-food “Carady”
Meniu 11 lei
Burger cu carne de vită
TELEFON: 0766 273858 (str. 9 Mai nr. 2 – parterul Casei de Cultura a Sindicatelor)