Zeci de angajaţi ai IPJ Sălaj, instruiţi în domeniul poliţiei de proximitate

 

Peste 60 de angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj au fost instruiţi, de la începutul acestui an, în domeniul poliţiei de proximitate. După cum au explicat reprezentanţii instituţiei, în perioada ianuarie – aprilie, la nivelul inspectoratelor de poliţie judeţene, s-au organizat sesiuni de pregătire pentru 2.500 poliţişti care îşi desfăşoară activitatea în mediul rural, în vederea îmbunătăţirii abilităţilor în domeniile de bază necesare pentru o poliţie de proximitate eficientă. Acţiunile au avut loc în cadrul proiectului privind promovarea conceptului de poliţie de proximitate în zonele rurale, cu accent pe comunităţile de romi sau alte comunităţi dezavantajate din punct de vedere socio-economic.
În Sălaj, au participat la aceste sesiuni de pregătire 65 de poliţişti, activitatea de instruire a acestora fiind efectuată de ofiţerul formator de poliţie de proximitate. „Totodată, extinderea abordării activităţii poliţieneşti, din perspectiva conceptului Poliţiei de Proximitate şi în mediul rural arată, fără echivoc, interesul echipei manageriale a Poliţiei Române în respectarea dreptului la siguranţă al cetăţeanului indiferent de locul în care acesta doreşte să trăiască”, au concluzionat reprezentanţii IPJ Sălaj.

One Thought to “Zeci de angajaţi ai IPJ Sălaj, instruiţi în domeniul poliţiei de proximitate”

  1. Anonim

    DAAAAA …. SUNT SIGUR CA ECHIPA MANAGERIALA A IGPR ESTE FOARTEEEE PREOCUPATA DE SIGURANTA CETATEANULUI …. FARA ECHIVOC!!!

Leave a Comment