Vicecampioana şi-a prezentat cupa

Cupa României la volei masculin a revenit în acest an la Zalău, după trei ani, conducerea clubului Volei Municipal organizând miercuri o conferinţă de presă în care a prezentat primul trofeu naţional câştigat în acest an.
„Este un rezultat care cred că nu numai nouă ne-a creat o bucurie, ci tuturor zălăuanilor. Am primit felicitări din partea oamenilor de volei din afara Zalăului, dar şi a altor persoane care s-au bucurat că acest trofeu poposeşte în zonă, după ce multă lume credea că anul acesta, Tomis Constanţa va câştiga ambele trofee. Vreau să felicit întreaga echipă şi conducerea tehnică, care a reuşit încă o dată să demonstreze că se concentrează foarte bine în momentele cheie”, a declarat primarul Radu Căpîlnaşiu.
„În urmă cu un an, când mi s-a prezentat oferta pentru antrenorul Stoyan Stoev, cineva m-a întrebat dacă nu cumva va fi o problemă, având în vedere că la Constanţa antrenează fiul dânsului, Martin. Am spus că nu, atâta timp cât este vorba despre nişte profesionişti, iar acest lucru s-a adeverit până în acest moment. Ne-am propus să ajungem între primele patru locuri în campionat, dar nu credeam că vom ajunge să câştigăm Cupa României”, a afirmat preşedintele Radu Nistorescu, prezent şi el la întâlnirea cu mass-media locală.
Tehnicianul bulgar, Stoyan Stoev a precizat că a avut multă linişte din partea conducerii în timpul sezonului, iar rezultatul de săptămâna trecută a fost obţinut şi datorită faptului că nu s-au făcut presiuni asupra lui.
„Acum 22 de ani am venit la Zalău cu echipa TSK Sofia, cunosc bine Zalău, ştiu că e un oraş în care voleiul este tradiţie. Când am venit aici la începutul sezonului, am găsit o echipă tânără, nouă şi am decis să lucrez cu acei jucători, fără a face presiuni asupra preşedintelui sau primarului pentru a-mi aduce în plus jucători străini. Am dorit să formez talente româneşti. Am avut multă linişte din partea preşedintelui, nu m-a presat nimeni pentru rezultate, am lucrat liniştit, am preluat toată responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat pe teren. Cu multă muncă, curaj şi bărbăţie am reuşit să obţinem acest rezultat. Doru Ţârle, Bogdan Nicolae şi Major Istvan mi-au fost mereu aproape, jucătorii au crezut în mine, iar pentru acest lucru trebuie să le mulţumesc”, a declarat antrenorul vicecampioanei.
La conferinţa de presă au mai fost prezenţi jucătorii Adrian Feher şi Leonardo Dal Bosco, dar şi antrenorul secund Bogdan Nicolae, toţi trei fiind de părere că rezultatul obţinut săptămâna trecută este unul surprinzător.

One Thought to “Vicecampioana şi-a prezentat cupa”

  1. […] Cupa României la volei masculin a revenit în acest an la Zalău, după trei ani, conducerea clubului Volei Municipal organizând ieri o conferinţă de presă în care a prezentat primul trofeu naţional câştigat în acest an. “Este un rezultat care cred că nu numai nouă ne-a creat o bucurie, ci tuturor zălăuanilor. Am primit felicitări din partea oamenilor de volei din afara Zalăului, dar şi a altor persoane care s-au bucurat că acest trofeu poposeşte în zonă, după ce multă lume credea că anul acesta, Tomis Constanţa va câştiga ambele trofee. Vreau să felicit întreaga echipă şi conducerea tehnică, care a …read more […]

Leave a Comment