Volei Municipal Zalău a bifat a zecea victorie a sezonului

CSM Bucureşti – Volei Municipal Zalău 1 – 3 (25 – 17, 19 – 25, 11 – 25, 16 – 25)

Volei Municipal Zalău a obţinut vineri seara a zecea victorie a sezonului după ce s-a impus cu scorul de 3 – 1 în deplasare, pe terenul formaţiei CSM Bucureşti. Zălăuanii şi-au intrat în joc doar după primul act, pe care l-au pierdut la 17, după o serie de greşeli făcute în special la blocaj. Nici nu a început bine jocul că gazdele aveau 4 – 0, moment în care bulgarul Stoev a solicitat timp de odihnă. Zălăuanii au dat semne de revenire, apropiindu-se la 2 – 5, după ce tabela a arătat 5 – 0 pentru gazde, dar momentul bun al zălăuanilor a durat puţin. Bucureştenii s-au desprins la şapte puncte până la al doilea time-out tehnic, 16 – 9, iar la scorul de 18 – 12, Stoev a efectuat prima modificare, trimiţându-l în centru pe Olteanu în locul lui Ghiţă. Jocul nu a mers nici în această formulă, iar gazdele s-au impus cu 25 – 17.
Vicecampioana şi-a dat seama că nu e de glumit cu formaţia din Capitală şi s-a întrebuinţat mult mai serios în celelalte seturi. După primele cinci mingi, Zalăul conducea cu 4 – 1 în parţialul secund, iar Valentin Pereu a fost nevoit să solicite întreruperea jocului. Zalăul s-a desprins la 6 – 1, dar a urmat un moment mai bun al gazdelor, care s-au apropiat la 4 – 6. Stoev a solicitat timp de odihnă, iar zălăuanii s-au desprins din nou. 16 – 11 a arătat tabela la cel de-al doilea time-out tehnic, iar diferenţa de la final a fost de şase puncte în favoarea formaţiei de sub Meseş, 25 – 19.
Actul al treilea a fost fără istoric. Vicecampioana a răspuns bine cu blocajul, iar bucureştenii nu au acumulat decât 11 puncte. Diferenţa era de cinci puncte în favoarea Zalăului la primul time-out tehnic, 8 – 5 şi de opt puncte la al doilea, 16 – 8. Până la final, voleibaliştii lui Stoev s-au desprins la 14 puncte.
Forma bună a Zalăului a continuat şi în parţialul patru. Vicecampionii s-au dus la şase punct până la prima întrerupere tehnică, 8 – 2, iar la scorul de 11 – 4, bucureştenii au solicitat întreruperea jocului. CSM-ul a dat semne de revenire, apropiindu-se la 8 – 12, scor la care şi bulgarul Stoev a cerut time-out. Situaţia a revenit la normal, iar până la final zălăuanii s-au distanţat la nouă puncte, 25 – 16.
Pentru Volei Municipal Zalău a fost ultimul meci din turul campionatului şi din acest an, prima partidă din retur fiind programată în 17 ianuarie 2015, când vicecampioana va primi vizita Stelei.
CSM Bucureşti: Dimitrov Dobromir, Gabriel Bontea, Youshkevych Ruslan, Ciprian Matei, Dukic Nemanja, Teodor Milotin şi Milos Gavrilovic – libero. Au mai evoluat: Bogdan Bratosin şi Marius Iftimie. Antrenori: Valentin Pereu (principal) şi Vincenţiu Dumitrescu (secund)
Volei Municipal Zalău: Marin Lescov, Gabriel Cherbeleaţă, Răzvan Mihalcea, Mihai Gheorghiţă, Leonardo Dal Bosco, Marian Bala şi Adrian Feher – libero. Au mai evoluat: Răzvan Olteanu şi Andrei Georgescu. Antrenori: Stoyan Stoev (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)

One Thought to “Volei Municipal Zalău a bifat a zecea victorie a sezonului”

  1. Anonim

    Ii urez sarbatori fericite asa-zise jurnaliste, Daniela Elena Fizesan Chisbora, careia i-au esuat toate incercarile de a deveni asistent medical de renume in Qatar. Este cea care se ocupa cu raspandirea unor zvonuri malitioase la adresa tuturor celor care nu au pus botul la fatarnicia ei de “intelectuala” (de exemplu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop bijuteriile viceprimaritei de Zalau, Daniela Cota sau averile liderilor noului PNL Salaj, Radu Capilnasiu si Lucian Bode).

    In 2009, Daniela Elena Fizesan Chisbora incerca cu disperare sa dea de vedetele Intact, citez: Zi-mi cum pot sa iti trimit o fotografie cu subprefectul de Salaj, Onorica Abrudan, cica fosta membra PDL, care in timpul serviciului face campanie pentru Bascosu’? In Zalau s-a facut si o campanie in scoli, cica de informare, sub egida prefecturii, prin care elevii dintr-un liceu au fost invatati cum sa voteze. Ghici cine au fost ? Alt subprefect PDL, Claudiu Barsan, impreuna cu directorii PDL de la Casa Judeteana de Pensii Salaj, Anamaria Pernes, si directorul AJOFM Salaj, Romeo Sarca. De asemenea, prefectul Andrei Todea misuna prin judet la ceas de seara. Tot pentru campania lui Base…, desigur. Sper sa vezi mesajul. (ciutacu.ro/articol/asaltul-grotesc-al-termitelor-portocalii/, mircea-badea.ro/blog/replica/comment-page-8/)

Leave a Comment