Viitorul Zalău, o victorie şi două înfrângeri la Memorialul „Gheorghe Ene”

După ce a ratat calificarea la turneul final al Memorialului „Gheorghe Ola”, Viitorul Zalău nu a reuşit să se califice în ultimul act al competiţiei nici la Memorialul „Gheorghe Ene”, înregistrând o victorie şi două înfrângeri la faza zonală desfăşurată în comuna bihoreană, Sântandrei.
Zălăuanii au întâlnit chiar în primul meci cel mai puternic adversar, Kinder Carei, formaţie care s-a şi calificat la turneul final. Viitorul a cedat cu 2 – 6 în faţa juniorilor din Carei, cele două goluri ale echipei zălăuane fiind marcate de Răzvan Jula şi Andrei Jula. 1 – 3 a fost rezultatul final în partida cu Plimob Sighetu Marmaţiei, meci în care Viitorul a condus cu 1 – 0 printr-un autogol al maramureşenilor.
Formaţia condusă de Dan Lucaciu şi-a revenit abia în ultimul meci, cel cu FC Bihor, în faţa căreia s-a impus cu scorul de 2 – 1, golurile fiind marcate de Andrei Jula şi Răzvan Murgu.
„A fost un turneu foarte puternic, aşa cum mă aşteptam, iar lipsa de experienţă a copiilor noştri şi-a spus cuvântul. Au fost foarte timoraţi şi emoţionaţi, mai ales în primul meci, cu Kinder Carei, în care toate golurile le-am primit pe greşeli individuale în apărare. În al doilea meci, cel cu Sighetu Marmaţiei, ne-am revenit, am condus cu 1 – 0, dar ne-au egalat, iar în ultimele cinci minute am primit două goluri pe fondul unui joc bun al adversarilor. Abia în ultimul meci, cel cu FC Bihor am reuşit să trecem peste tracul de emoţii, să nu mai fim timoraţi şi să ne impunem în faţa adversarilor. Cea mai bună echipă, aşa cum am spus şi înainte de competiţie, a fost Kinder Carei, echipă care s-a pregătit doar în sală încă din vară”, a declarat antrenorul Dan Lucaciu.
Reamintim că Viitorul Zalău a obţinut calificarea la turneul zonal după ce a terminat pe primul loc faza judeţeană a Memorialului “Gheorghe Ene”, cu 24 de goluri marcate şi nici unul primit.
Viitorul Zalău: David Miclea, Rareş Colceriu, David Ardelean, Andrei Tite, Marcu Botofan, Răzvan Jula, Lucian Sână, Luca Murgu, Andrei Jula, Bogdan Perneş, Andrei Vereş, Mario Tout, Răzvan Bordaş şi Paul Sabău. Antrenor: Dan Lucaciu

Leave a Comment