Septembrie, o lună „rodnică” pentru parlamentarii sălăjeni

Florin Negoiţă

Deputaţii şi senatorii primesc, pe durata exercitării mandatului, o îndemnizaţie lunară, stabilită prin lege.
Camera Deputaţilor şi Senatul au publicat, la rubrica informaţii economice, veniturile încasate de deputaţii şi senatorii de Sălaj, pe luna septembrie a anului în curs. Astfel, potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, cele mai mai mari „încasări” între aleşii sălăjeni le-a avut Déneş Sereş, deputat în grupul parlamentar al Uniunii Democrate Maghiare din România, cu un salariu de 5.364 de lei.
Iuliu Nosa, deputat PSD, a încasat pentru luna septembrie suma de 4.966 lei, în timp ce Mirel Taloş – deputat PNL (până în iulie a.c., actualmente independent) a primit un salariu de 4.969 de lei. Lucian Bode, deputat în grupul parlamentar al PDL, a încasat pentru activitatea prestată la Camera Deputaţilor pe luna septembrie 2014, suma de 4.909 de lei.
Pe pagina Senatului României, sunt afişate veniturile senatorilor Gheorghe Pop şi Alexandru Vegh, care au fost remuneraţi pentru activitatea depusă în Senat, în luna septembrie, cu suma de 5.031 de lei (net) fiecare.
Aceste informaţii, precum şi altele care pot fi furnizate la cerere, au ca bază legală Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public.

3 Thoughts to “Septembrie, o lună „rodnică” pentru parlamentarii sălăjeni”

  1. Anonim

    Un articol „extrem de interesant”,numai ca n-am inteles care e stirea.

  2. dumitru

    Locuri de munca absolut serioase! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:ady_strompy@yahoo.com

  3. seb

    „stirea” e pentru cei care nu stiu ce venituri au CEI pe care i-au ales, ce dracu n-ai inteles? Eu habar nu aveam ce salarii au astia si din moment ce sunt publicate de Parlament e bine sa aflam si noi.

Leave a Comment