Tenismeni din cinci oraşe s-au duelat la Memorialul „Mike Ştefan”

Sala de tenis de masă din incinta Stadionului Municipal din Zalău a găzduit duminică ediţia a XVI-a a Memorialului „Mike Ştefan”, competiţie organizată în memoria fostului antrenor de la Elcond Zalău. Concursul a adunat la start peste 40 de sportivi din Zalău, Cehu Silvaniei, Cluj-Napoca, Satu Mare şi Carei. Tenismenii prezenţi s-au întrecut la categoriile 6 – 8 ani, 9 – 10 ani, juniori I, II şi III. La primele două categorii s-au organizat întreceri separate pentru băieţi şi fete, iar la juniori, competiţia s-a disputat în sistem open.

Zălăuanii au avut o evoluţie bună, urcând pe podium nu mai puţin de 15 sportivi de la CSM şi CSS Zalău. Între primele trei locuri s-au clasat şi trei sportivi din Cehu Silvaniei, pregătiţi tot de antrenorul Victor Puie.
Categoria 6 – 8 ani fete a fost câştigată de Demjen Esztera, de la CSM Zalău, urmată de Roxana Şipoş, de la CSM Cluj-Napoca şi două sportive de la CS Tapo Carei: Eliza Retler şi Ayana Rad. La băieţi s-a impus Adrian Pop, de la CSM Zalău, locul secund a fost ocupat de Şerban Acu, iar pe locul trei s-au clasat Matei Pop, de la CSM Zalău şi Andrei Leahu, de la CSS Satu Mare.
Mara Onicaş, de la CSM Zalău, a fost cea mai bună tenismenă la categoria 9 – 10 ani, urmată de Carla Câmpan, de la CS Cehu Silvaniei, Tania Rad şi Daria Taloş, ambele de la CSS Zalău. Câştigătorul la băieţi a fost Szilagy Paul, de la CS Tapo Carei, celelalte trei locuri fiind ocupate de Ştefan Pop, Iosif Patriciu şi David Sav.
Locul I la juniori III a fost ocupat de clujenii Mihai Pop şi Irina Rus, iar poziţiile doi şi trei le-au revenit sportivilor Cristian Mureşan şi Irina Goşa, ambii de la CSM Zalău. Cei doi zălăuani au făcut, însă, „legea” la juniori II, unde au ocupat prima poziţie. Locul doi i-a revenit sătmăreanului Denis Lep, iar pe poziţia a III-a s-a situat Dan Mândru de la Clubul Sportiv Cehu Silvaniei. Cristian Mureşan, de la CSM Zalău, a câştigat concursul rezervat juniorilor I, urmat de Patricia Codat, tot de la CSM Zalău. Rareş Olăhuţ, de la Cehu Silvaniei, s-a situat pe poziţia secundă, iar Denis Lep, de la CSS Satu Mare, a ocupat locul trei.
Competiţia a fost organizată de Clubul Sportiv Municipal Zalău şi Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă Sălaj în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj, care a şi oferit la final cupe şi diplome pentru ocupanţii primelor trei locuri la fiecare categorie.

 

Leave a Comment