Pivotul de naţională a dezamăgit în partida cu Târgu Mureş

„Nu sunt deloc mulţumită de evoluţia mea”, spune Crina Pintea

Primul succes al sezonului nu a fost savurat de echipa zălăuană aşa cum şi-ar fi dorit probabil atât jucătoarele, cât şi conducerea tehnică şi administrativă. HC Zalău a învins la diferenţă de doar două goluri nou-promovata Mureşul Târgu Mureş, 27 – 25, iar la finalul partidei, managerul Gheorghe Tadici s-a arătat dezamăgit de evoluţia anumitor jucătoare, printre care şi Crina Pintea, singura handbalistă de la HC Zalău convocată de Gheorghe Tadici la ultima acţiune a echipei naţionale. Jucătoarea a recunoscut că a avut o evoluţie modestă, însă, promite că a fost doar un accident, iar în partida de sâmbătă va avea o altă atitudine.
„Am obţinut destul de greu această victorie, fiindcă am făcut multe greşeli atât în faza de atac, cât şi în cea de apărare. Despre jocul meu nu sunt mulţumită deloc, fiindcă ştiu că pot mult mai mult. Trebuie să ne gândim la următorul meci, în care să nu mai facem atâtea greşeli şi să avem o cu totul altă evoluţie. Ne dorim foarte mult să arătăm mult mai bine în teren, iar eu să mă ridic la aşteptările domnului Tadici şi al colegelor mele”, a declarat Crina Pintea.
De criticile antrenorului zălăuan nu a scăpat nici interul Diana Puiu, jucătoare transferată în ceastă vară de la HCM Baia Mare.
HC Zalău a acumulat trei puncte după primele trei etape, situându-se pe poziţia a opta în clasamentul Ligii Naţionale. În etapa următoare, programată sâmbătă, gruparea de la poalele Meseşului va primi vizita unei alte nou-promovate, CSM Unirea Slobozia.

 

 

Leave a Comment