Zalăul arată bine la fileu

Volei Municipal Zalău a obţinut două victorii în primele două partide din cadrul turneului de verificare de la poalele Meseşului, la care au mai fost prezente Dinamo Bucureşti, Phoenix Şimleu Silvaniei şi nou-promovata, CS Banatul Caransebeş. Echipa pregătită de bulgarul Stoyan Stoev şi Bogdan Nicolae a învins în prima zi cu scorul de 3 – 1 echipa bănăţeană, chiar dacă adversara de vineri a Zalăului a făcut o serie de achiziţii importante în această vară.

Turneul de la Zalău a început cu jocul dintre Phoenix Şimleu Silvaniei şi Dinamo Bucureşti, partidă câştigată de formaţia din capitală cu scorul de 3 – 2.
Sâmbătă, în cea de-a doua zi a competiţiei, Banatul Caransebeş a dispus cu scorul de 3 – 1 de echipa şimleuană, iar Zalăul a câştigat cu acelaşi scor în faţa formaţiei Dinamo.
Duminică după-amiaza sunt programate ultimele două jocuri. Dinamo Bucureşti va întâlni Banatul Caransebeş în primul meci al zilei, începând cu ora 16, turneul încheindu-se cu duelul sălăjean dintre Volei Municipal Zalău şi Phoenix Şimleu Silvaniei, programat la ora 18.

Leave a Comment