Veşti bune pentru 1,3 milioane de români! Anunţ OFICIAL Look TV: „Negociem cu Romtelecom”. Ce spun despre discuţiile cu RCS/RDS

Reprezentanţii posturilor Look TV şi Look Plus au anunţat astăzi, prin intermediul unui comunicat oficial, că negociază cu Romtelecom pentru intrarea în grila providerului
Şansele ca RCS/RDS să introducă cele două posturi în grilă sunt mici

Oficialii posturilor de televiziune Look TV şi Look Plus au dezvăluit astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că negociază în continuare cu providerul Romtelecom pentru introducerea celor două canale TV în grila de programe.
Reacţia reprezentanţilor Look TV vine după ce Prosport.ro a anunţat că aceştia au ajuns la un acord verbal cu RCS/RDS, cablistul cu cei mai mulţi abonaţi din România, pentru retransmiterea meciurilor din Liga I.
Reprezentanţii Look au transmis clar că în acest moment negocierile se poartă doar cu Romtelecom, provider care a scos cele două posturi din grilă în cursul săptămânii trecute. De cealaltă parte însă, aceştia anunţă că discuţiile cu RCS/RDS au fost oprite în urmă cu două săptămâni.
„Dezminţim categoric existenţa vreunui acord, verbal sau de altă natură, cu privire la reţeaua RCS/RDS, a posturilor Look TV şi Look Plus care difuzează meciurile din Liga I şi Cupa Ligii”, se arată în comunicatul emis astăzi.
De asemenea, Ovidiu Uscat, administratorul Transilvania Look, a spus pentru Prosport.ro: „Cu Romtelecom negociem în continuare. Şi sunt destul de avansate negocierile. Cât despre cei de la RCS/RDS, pe aceştia nu i-am mai văzut la faţă de două săptămâni. Din când în când, oameni de acolo mai apar cu câte o informaţie falsă. Nu există, în momentul de faţă, niciun fel de negociere cu RCS/RDS”.
Cel mai mare provider care retransmite în acest moment cele doua posturi TV este UPC.
Circa 4,3 milioane de abonaţi au împreună, în acest moment, RCS/RDS şi Romtelecom.

Sursa: WWW.SPORT.RO

5 Thoughts to “Veşti bune pentru 1,3 milioane de români! Anunţ OFICIAL Look TV: „Negociem cu Romtelecom”. Ce spun despre discuţiile cu RCS/RDS”

  1. Zălăuan

    Cei de la UPC umblă cu cioara vopsită.
    După ce m-am abonat în iunie la UPC, ca să văd Liga I, timp de 5 ani, ulterior au stabilit că mai trebuie să dau 10 lei pentru a vedea tot fotbalul din Liga I !

  2. Marian

    Tu macar ai posibilitatea sa vezi liga1. RDS nu imi ofera aceasta posibilitate.

  3. tudor

    Romtelecom a mai negociat o data si desi am avut look in grila si am vazut prima etapa am ramas fara. Am vazut ce buni negociatori sunt. Cred ca imi creste barba pana cand o sa mai bage iar look in grila.

  4. g3o

    Din pacate nu prea avem ce vedea la Liga 1, UPC-ul a luat cea mai mare teapa si o transmite mai departe abonatilor.

  5. daniel

    Nici nu sunt curios de Liga 1, ce sa vezi, un meci ca Gaz metan-CSM Iasi?! mai bine nu s-ar disputa, si unde ati mai vazut sa fie transmise toate meciurile unei etape? Tzeapa mare, abia astept sa inceapa Premier league, La Liga, Bundesliga, Champions, fotbal adevarat, pe asta roamnesc n-au decat sa-l ascunda cat vor, nu ma intereseaza

Leave a Comment