CS Barcău Nuşfalău vrea grupe de juniori republicani

După o pauză de două sezoane, Sălajul ar putea avea, din nou, echipe înscrise în Campionatul Naţional de juniori republicani, competiţie în care, judeţul nostru a avut, la un moment dat, patru cluburi înscrise: Viitorul Zalău, FC Zalău, FC Silvania Şimleu Silvaniei şi CS Barcău Nuşfalău. Clubul de pe malul Barcăului a câştigat în acest an pentru a cincea oară campionatul judeţean rezervat juniori lor A1, însă, în sezonul viitor, echipa putea evolua în campionatul de juniori republicani.

CS Barcău Nuşfalău nu are suficienţi jucători pentru a se putea înscrie cu două grupe, aşa cum prevede regulamentul, în campionatul de juniori republicani, însă, conducerea clubului s-a gândit deja la o variantă. „Am discutat cu cei de la Sportul Şimleu despre acest subiect, dar, au fost doar discuţii de principiu. Noi de dorim să avem o colaborare cu ei, mai ales că, din câte am înţeles, vor să ajungă şi în sezonul viitor la baraj şi au nevoie de un lot mai valoros pentru a reuşi promovarea. Noi le-am putea da cei mai buni jucători de la echipa de seniori, iar Sportul Şimleu să ne ajute cu juniori, pentru a avea ambele grupe în Campionatul Naţional de juniori republicani. Cred că este mult mai avantajos pentru copii să joace într-o astfel de competiţie, cu echipe mult mai valoroase decât cele din Sălaj, decât să evolueze în campionatul din Liga a IV-a”, ne-a dezvăluit Osz Andrei, vicepreşedintele CS Bracău Nuşfalău.
O problemă cu care clubul s-a confruntat şi în anii anteriori ar fi mijlocul de transport, însă, vicepreşedintele Osz spune că „primarul Radu Mate intenţionează să cumpere un autocar pentru primărie, iar în cazul acesta, problema ar fi rezolvată. Baremurile de arbitraj şi celelalte cheltuieli le putem rezolva”.
CS Barcău Nuşfalău a avut ultima dată grupe de copii înscrise în campionatul de juniori republicani în sezonul 2009 – 2010.

Leave a Comment