Peste 120 de sportivi s-au întrecut la Cupa „Performanţei” de la Şimleu Silvaniei

Sala de sport a Liceul Teoretic „Ioan Ossian” din Şimleu Silvaniei a găzduit la finalul săptămânii trecute ediţia a XVI-a Cupei „Performanţei” la karate shotokan, eveniment inclus în calendarul Activităţilor Extracuriculare al Ministerului Educaţiei Naţionale.

Ediţia din acest an a Cupei Performanţei a fost organizată de Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei în colaborare cu CS Omega Şimleu Silvaniei şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj.
Peste 120 de sportivi de la palatele şi cluburile copiilor din ţară, dar şi de la alte cluburi invitate au participat la competiţie, concurând în probe de kata şi kumite individual.
Sălajul a avut o delegaţie formată din lotul cercului de karate al Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei, secţiile CS Omega Şimleu şi Crasna şi lotul CS Dani-San din Zalău, totalizând 23 de sportivi la diferite categorii de vârstă şi greutate. Aceştia au avut o evoluţie foarte bună, iar pe primul loc la final s-au clasat: Darius Goron, Vicsi Mark, Daciana Făgăraşi, Denisa Făgăraşi, Tania Pop, Marius Cherecheş, Andrei Creţ, Marius Ilinca şi Eduard Man. Locul doi a fost ocupat de sportivii Ariana Dalea, Daria Mirică, Andreea Chende, Andrei Tamba, Alexandru Chende, Vlad Pastor, Rareş Pop şi Mihai Pasztor, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului au urcat: Alexandra Oancea, Ileana Chisbora, David Lupuţ, Erik Sava, Matei Bal şi Laur Lupuţ.
La final s-a întocmit şi un clasament pe echipe, unde Palatul Copiilor din Reşiţa a obţinut cel mai bun punctaj, 335 de puncte, urmat de Palatul Copiilor din Oradea, cu 210 puncte şi Palatul Copiilor din Şimleu Silvaniei, care a acumulat 150 de puncte.
Organizatorii au acordat la final medalii şi diplome pentru sportivii clasaţi pe primele trei locuri, iar cluburilor clasate pe primele trei poziţii li s-au oferit diplome.
Preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei, Gheorghe Pop, a ţinut să felicite la final toţi sportivii participanţi şi să le mulţumească celor care au contribuit la organizarea acestui eveniment.

Leave a Comment