CS Barcău Nuşfalău, calificată la faza zonală cu echipa de juniori

Formaţia pregătită de Adrian Damian a învins sâmbătă la loviturile de departajare campioana judeţului Satu Mare, CS Livada, după ce scorul la finalul timpului regulamentar a fost la fel ca în partida tur, 0 – 0

CS Barcău Nuşfalău este singura echipă sălăjeană de juniori ce a obţinut în acest an calificarea la un turneu zonal, după ce a eliminat în faza interzonală campioana judeţului Satu Mare, CS Livada, la loviturile de departajare.
Primul duel dintre cele două formaţii a avut loc săptămâna trecută, miercuri, pe Stadionul „Nicolae Mandel” din Nuşfalău, cele două formaţii terminând la egalitate, 0 – 0, la capătul unui meci în care elevii pregătiţi de Adrian Damian au avut o evoluţie destul de modestă. Situaţia s-a schimbat în returul de sâmbătă, chiar dacă scorul la finalul celor 90 de minute a fost la fel ca la Nuşfalău, 0 – 0. Formaţia sălăjeană şi-a creat multe ocazii de gol, însă nici una dintre ele nu a putut fi finalizată, astfel că s-a trecut la penalty-uri, unde Nuşfalăul s-a impus cu 5 – 4. Pentru formaţia de pe malul Barcăului au marcat: Kallai Viorel, Fulop Mark, Alt Adam, Budai Istvan şi Răzvan Ardelean.
„Băieţii au jucat mult mai bine decât în meciul tur, de la Nuşfalău, chiar dacă nu au reuşit să marcheze în cele 90 de minute. Eram convins că nu vor face două meciuri slabe unul după celălalt. Mă bucur că am reuşit să ne calificăm la faza zonală, mai ales că suntem singura echipă de juniori care am obţinut în acest an calificarea la un astfel de turneu. Obiectivul ni l-am depăşit, fiindcă cel stabilit de noi a fost clasarea pe primul loc în competiţia judeţeană. Urmează să vedem ce adversare vom avea la faza zonală şi sperăm să facem şi acolo o figură frumoasă”, ne-a declarat antrenorul Adrian Damian.
Echipa de juniori A1 a clubului din Nuşfalău a mai participat la turneul zonal în urmă cu doi ani, primind acceptul din partea Federaţiei Române de Fotbal, după ce s-a retras una dintre echipele participante. În urmă cu doi ani, Nuşfalăul a pierdut meciul de baraj în faţa celor de la Atletic Gherla, echipă ce avea să devină campioana României în acel sezon.
La faza zonală au obţinut calificarea 20 de echipe, care vor fi împărţite în patru grupe, în funcţie de zonele geografice din care provin echipele.
CS Barcău Nuşfalău: Alt Adam – Budai Istvan, Boldiszar Attila, Lukacs Gheorghe, Fulop Mark, Emil Oltean, Hossu Norbert, Kallai Viorel, Adelin Neaga, Vasile Ciorba şi Lucian Oltean, Răzvan Ardelean, Radu Mate, Cosmin Mitroi şi Barany Nicolasz. Antrenor: Adrian Damian

Leave a Comment