Viceprimari alesi la a treia strigare

Viceprimari alesi la a treia strigareViceprimarii comunelor Marca, Surduc si Cosei au fost alesi abia la cea de-a treia convocare a consilierilor locali. Sedintele de constituire ale consiliilor locale din cele trei comune au fost amanate de doua ori din lipsa de cvorum, edilii fiind desemnati doar la a treia intrunire a alesilor locali.

La Surduc a fost ales social-democratul Isai Puscas, cu 8 voturi din 13. Contracandidatul sau a fost Ioana Elisabeta Stejerean de la PNL, aceasta fiind sustinuta de cinci din consilierii surducani. Administratia comunei Surduc are sase consilieri PSD, trei PNL si patru PP-DD.

Comuna Marca are, de ieri, viceprimar liberal, in persoana lui Vasile Florian Pop. Acesta a fost ales de sapte din consilierii locali, trei fiind de partea fostului primar Dumitru Rosan (iar un consilier a fost absent).

In componenta CL Marca sunt patru consilieri PSD, doi PNL, trei PDL, unul de la UDMR si unul de la PNTCD. Si la Cosei s-a ales viceprimarul abia dupa a treia convocare a consilierilor locali. In functia de viceprimar a fost desemnat Varga Bela de la UDMR, care a fost votat de sapte consilieri, in timp ce contracandidatul sau, Vasile Bertean de la PDL, a fost sustinut doar de doi consilieri ai comunei Cosei.

Reiteram faptul ca din Consiliul Local Cosei fac parte patru consilieri UDMR, trei USL, unul de la PDL si unul de la PPMT.

Leave a Comment