Lucian Baican va fi investit, fara tam-tam, in functia de subprefect

Lucian Baican va fi investit, fara tam-tam, in functia de subprefectAnuntata ca fiind certa, vizita in Salaj a ministrului delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, a fost anulata. Ministrul urma sa participe la ceremonia de investire in functie a noului subprefect de Salaj, Lucian Baican.

Surse din cadrul PNL Salaj au facut cunoscut ca, in cursul acestei dimineti, Lucian Baican – propunerea liberalilor pentru fotoliul de subprefect de Salaj – va fi investit in functie. Daca pana ieri, era un lucru cert faptul ca ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, va paticipa la evenimentul amintit, intre timp, demnitarul si-a anulat vizita. Astfel ca Lucian Baican urmeaza sa fie investit oficial in functie de catre actualul prefect de Salaj, Fiolonas Chis.

Hotararea Guvernului privind numirea lui Lucian Baican in functia de subprefect de Salaj a fost publicata, in Monitorul Oficial al Romaniei, la finele saptamanii trecute. Lucian Baican a fost angajat al Primariei Zalau, are 35 de ani, este casatorit si are un copil.

Leave a Comment