Directorii de deconcentrate, cu securea deasupra capetelor

Directorii de deconcentrate, cu securea deasupra capetelorCopresedintii USL Salaj au afirmat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca viitorul Guvern Ponta isi va asuma o schimbare clara a modului de guvernare, in tot ceea ce inseamna prioritati, atitudini si oameni. Vom arata ca Romania poate fi guvernata altfel decat in ultima perioada, a afirmat presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc. Liderul social-democrat este de parere ca lista de ministri ai PSD, din viitorul Executiv, respecta ceea ce premierul desemnat Victor Ponta a promis de la inceput, in speta fiind vorba de persoane cu multa experienta. In actiunea guvernamentala ne vom ghida dupa cateva principii: respectarea legilor, fara exceptii si fara derogari; Guvernul Romaniei va fi condus doar de la Palatul Victoria, nu de la Cotroceni, nu de la sediul PSD sau PNL; vom respecta rolul Parlamentului in relatiile cu Guvernul, a spus social-democratul.

Si presedintele PNL Salaj, Radu Capilnasiu, a declarat ca exercitiul guvernarii va fi unul transparent si, mai mult, Guvernul Ponta va arata toleranta zero fata de coruptie si clientelism. In plan economic, vom propune o viziune economica ce sa ofere predictibilitate, sa aduca locuri de munca, sa protejeze resursele naturale, in acord cu programele pe care USL le-a propus si pe care le sustinem. De asemenea, obligatia numarul unu a Guvernului in viitorul proces electoral va fi de a combate frauda si mai ales coruptia electorala, a afirmat Radu Capilnasiu.

Pe de alta parte, Tiberiu Marc a tinut sa sublinieze ca USL recomanda directorilor de deconcentrate sa fie neutri din punct de vedere politic. Vreau insa, cu toata prietenia, sa le reamintesc acest lucru, pentru ca unii dintre ei sunt deja in campanie electorala. Asa ca le transmit sa fie atenti la ceea ce fac, a spus liderul PSD. Cu alte cuvinte, copresedintele USL Salaj le comunica directorilor de institutii deconcetrate, care in majoritatea lor apartin PDL si UDMR, ca o eventuala imixtiune a acestora in activitatea electorala le va atrage oprobiul viitorilor guvernanti si, ca atare, vor fi nevoiti sa isi caute alte locuri de munca. Referindu-se la obiectivul USL la alegerile locale din acest an, Tiberiu Marc a precizat ca, fara doar si poate, acesta este castigarea lor.

Leave a Comment