Comunicat de presa

Comunicat de presaDe mai multa vreme, primarul orasului Simleu Silvaniei, domnul Septimiu Turcas, solicita in cadrul Biroului Permanent Judetean a PDL Salaj demiterea mea din Conducerea judeteana a Partidului, facand presiuni mari in acest sens. Totodata, domnul Turcas a declarat de nenumarate ori, in interiorul formatiunii democrat-liberale, dar si in presa ca se va retrage din PDL si va candida pentru un nou mandat de primar din partea altui partid, daca nu sunt demis din functiile pe care le detin. De asemenea, presedintele organizatiei, domnul Lucian Bode a lasat sa se inteleaga, cel putin prin actiunile sale din ultima perioada, ca nu mai are nevoie de serviciile mele in calitate de membru al BPJ Salaj.

In asemenea conditii, pentru ca partidul sa nu piarda un coleg de valoarea domnului Turcas, m-am decis sa-mi dau demisia din functiile de presedinte al Colegiului Cehu Silvaniei si de vicepresedinte a Organizatiei PDL Salaj. Raman doar un simplu membru de partid, in continuare in slujba PDL si-mi ofer serviciile conducerii centrale a formatiunii democrat-liberale. In calitate de consilier judetean imi voi face in continuare datoria fata de PDL si de cetatenii care m-au ales.

Transmit sincere multumiri sefilor de organizatii si membrilor de partid din Colegiul pe care l-am condus, cu care am colaborat in aceasta perioada si cu care am purtat atatea batalii electorale, castigate cu brio, colegilor din BPJ care m-au sustinut si cu care am avut o relatie de colaborare foarte buna.

Tin sa fac public gestul meu pentru a nu lasa loc la interpretari care sa genereze un conflict in partid, rostul nostru al democrat-liberalilor fiind sa strangem randurile nu sa ne irosim fortele in dispute inutile.

Leave a Comment