Lucian Bode vrea puteri depline in PDL Salaj

Lucian Bode vrea puteri depline in PDL SalajPotrivit presedintelui PDL Salaj, deputatul Lucian Bode, in cadrul ultimei sedinte a Biroului Permanent Judetean au fost adoptate o serie de decizii, printre care se numara si cea privind convocarea Consiliului de Coordonare Judetean, care va avea loc, cel mai probabil, in 20 noiembrie. De retinut ca, la eveniment, si-a anuntat prezenta si presedintele partidului, Emil Boc. Cel mai probabil, Consiliului de Coordonare Judetean va avea loc in 20 noiembrie, insa data nu este fixata. Ea va ramane stabilita in functie de programul primului ministru Emil Boc, care si-a anuntat intentia de a participa la eveniment. La sedinta Consiliului de Coordonare Judetean vor participa 256 de delegati din judet, a facut cunoscut Lucian Bode, vineri, in cadrul unei conferinte de presa.

O alta decizie luata in cadrul sedintei Consiliului de Coordonare Judetean este legata de numirea Andreei Paul Vass, consilierul primului ministru, in functia de presedinte a Organizatiei Judetene de Femei a PDL.

In alta ordine de idei, Lucian Bode a marturisit ca astazi intentioneaza sa depuna la Biroul Permanent National al PDL dosarul privind candidatura sa la functia de presedinte al PDL Salaj, statut pe care, in momentul de fata, il detine doar din postura de interimar.

Cat priveste activitatea sa parlamentara, deputatul democrat-liberal anunta ca, atat pentru parlamentari, cat si pentru membrii Guvernului, urmatoarele 10 zile vor fi de foc. Astfel, in urmatoarele zile, Guvernul urmeaza sa isi asume raspunderea pe Legea educatiei si, respectiv, pe Legea sistemului unic de salarizare. Nu in ultimul rand, vom participa la sedinta in care se va dezbate motiunea de cenzura anuntata de opozitie. Referitor la acest subiect, Lucian Bode afirma ca sansele opozitiei de a rasturna Guvernul Boc sunt aproape nule, atata timp cat parlamentarii puterii vor vota in corpore impotriva motiunii.

Leave a Comment