PSD Salaj a luat-o in freza de la centru

PSD Salaj a luat-o in freza de la centru

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, sustinut de presedintele PSD, Victor Ponta, le-a atras atentia social-democratilor ca unele filiale au luat mai putin in serios campania de strans semnaturi pentru sustinerea motiunii de cenzura, pana acum fiind inregistrate doar 2,2 milioane de semnaturi. In ce priveste strangerea de semnaturi in vederea sustinerii motiunii de cenzura, v-as ruga ca pana luni, de azi intr-o saptamana, sa aduceti la sediul partidului biblioraftul cu semnaturile pe care le-ati realizat si le veti realiza pana luni.

Aveam o intentie sa fac cateva nominalizari pe judete care nu au strans numarul de semnaturi la nivelul potentialului pe care il au, am rugamintea totusi in aceasta saptamana sa continuati strangerea de semnaturi. Pana acum avem 2,2 milioane de semnaturi. Mai este o saptamana, in continuare multi cetateni din Romania doresc sa semneze, doresc sa sustina aceasta motiune, trebuie sa le dam posibilitatea sa o faca, a spus, in cadrul sedintei Comitetului Executiv, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

Fac si eu un apel sa intelegeti ca e foate important pentru capacitatea noastra de mobilizare, sunt organizatii care au strans foarte multe semnaturi, sunt organizatii care au luat mai putin in serios aceasta actiune si va rog ca intr-un fel sa va ierarhizati si dumneavoastra nu ca putere si ca valoare a organizatiei, ci ca dorinta de implicare intr-o actiune importanta la nivel national, a intervenit si liderul PSD, Victor Ponta.

Dragnea a dat cateva exemple pozitive in ce priveste numarul de semnaturi stranse, Salajul nefiind printre judetele anuntate de secretarul executiv al PSD. Dimpotriva, liderul social-democrat a suliniat ca PSD Salaj se numara printre organizatiile care nici macar nu au avut curiozitatea sa deschida aplicatia.

Prezent la sedinta Comitetului Executiv, presedintele PSD Zalau, senatorul Gheorghe Pop, atrage atentia asupra faptului ca, in speta, a fost vorba doar de o critica generala, pesedistii salajeni nefiind evidentiati negativ, in mod special. De exemplu, organizatia municipala a PSD a reusit sa stranga, in doua-trei zile, peste 5.000 de semnaturi, spune Gheorghe Pop. Acesta a apreciat ca exista o posibila explicatie pentru strangerea a doar 13.000 de semnaturi la nivelul judetului nostru (targetul este de 20.000 de semnaturi): Probabil ca este de vina si o anumita delasare a unor primari pesedisti, care, pe fondul problemelor sociale actuale, nu au luat in serios acesta campanie de strangere de semnaturi. Gheorghe Pop a tinut insa sa sublinieze ca, pana la finele saptamanii in curs, in Salaj, vor fi stranse peste 20.000 de semnaturi pentru sustinerea motiunii de cenzura.

Leave a Comment