Iuliu Nosa: Da, sunt si eu un << ticalos >>!

Iuliu Nosa: Da, sunt si eu un << ticalos >>! Prim-vicepresedintele PSD Salaj, deputatul Iuliu Nosa, a afirmat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca si-ar fi dorit ca nou demarata sesiune parlamentara sa fie una cat de cat normala. Insa, ceea ce s-a intamplat in Camera Deputatilor, in urma cu cateva zile, demonstreaza ca Basescu a instaurat dictatura pana la nivelul in care si-a subordonat Parlamentul.

Suntem constienti ca, intr-o democratie, minoritatea se supune majoritatii, insa prin respectarea unor reguli dinainte stabilite. Din pacate, atat presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, cat si grupul PDL, nu vor sa mai respecte absolut nicio regula, spune Iuliu Nosa, acuzand membrii PDL de incalcare, in mod reptetat, a Regulamentului de functionare al Camerei. Parlamentarul social-democrat a mai adaugat ca PSD a decis sa sesizeze Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei cu privire la nenumaratele abuzuri ale colegilor sai democrat-liberali.

Referindu-se la declaratia recenta a presedintelui Traian Basescu, care a afirmat ca o parte a clasei politice, adica ticalosii, a majorat pensiile intr-un mod nejustificat, Iuliu Nosa nu se sfieste sa marturiseasca faptul ca, in contextul dat, la randul sau, este un ticalos: Da, sunt si eu un <>, si prin faptul ca ma regasesc printre cosemnatarii proiectului de lege prin care punctul de pensie a fost majorat cu 45 de procente. Insa, Basescu a uitat sa spuna ca, de la preluarea primului mandat de presedinte, numarul somerilor este in continua crestere si, cum nu ar fi fost de ajuns, este si principalul sustinator al reducerilor salariilor bugetarilor cu 25 la suta.

Ca urmare, prim-vicepresedintele PSD Salaj sustine ca se lucreaza la redactarea textului unei noi motiuni de cenzura impotriva Cabinetului Boc 5, insa posibila debarcare a Guvernului va avea loc doar in momentul in care opozitia va simti ca va avea sanse mari de reusita. Cu alte cuvinte, motiunea de cenzura va avea loc doar dupa ce se va incheia campania de transferuri dinspre parlamentarii puterii spre opozitie.

Leave a Comment