Capilnasiu cere oprirea masacrului din deconcentrate

Capilnasiu cere oprirea masacrului din deconcentrate

Asa cum ne asteptam, << purgatoriul >> din deconcentrate continua. Pentru ca are o alta apartenenta politica decat cei aflati la guvernare, un coleg de-al nostru a fost suspendat, din nou, a declarat presedintele PNL Salaj, Radu Capilnasiu, ieri, in cadrul unei conferinte de presa. In fond, este vorba de directorul adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Salaj, Vaida Bela, care a fost demis din functie zilele trecute. Ne intrebam, in continuare, cine va plati lefurile a doi-trei directori aflati pe aceeasi functie, in conditiile in care se pune problema diminuarii salariilor din sistemul bugetar, a reducerii de personal si a cheltuielilor etc.?, s-a intrebat retoric Capilnasiu, care a adaugat ca, in conditiile date, Romania are toate sansele sa ajunga o tara de infractori.

Cat despre caderea drastica a PDL in sondajele de opinie, presedintele liberalilor salajeni sustine ca democrat-liberalii trag ponoasele recentelor masuri anti-sociale luate de guvern. Insa, in opinia lui Capilnasiu, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, PDL ar avea… grija sa castige alegerile, asa cum s-a intamplat si la alegerile prezidentiale din 2009.

Prezent si el la conferinta de presa, vicepresedintele PNL Salaj, Dorel Oros, a anuntat ca, la finele lunii august, la nivelul judetului nostru, va avea loc Liga Alesilor Locali, intalnire la care urmeaza sa participe liberalii alesi in urma ultimelor scrutine locale.

Pe de alta parte, presedintele Tineretului National Liberal Zalau, Raul Dragos, a facut cunoscut faptul ca, in urma cu o saptamana, ca urmare a unei campanii de strangere de ajutoare, initiata de tinerii liberali, a plecat din Zalau spre Moldova, mai precis spre comuna Mihaileni, un camion cu 15 tone de pachete cu alimente si imbracaminte pentru sinistrati.

Leave a Comment