PSD Salaj nu inghite contributia pentru acoperirea datoriilor partidului

PSD Salaj nu inghite contributia pentru acoperirea datoriilor partidului

Criza financiara isi spune cuvantul si asupra partidelor politice. Astfel, filialele locale ale PSD trebuie sa dea lunar cate 3.000 de lei pentru a ajuta partidul, in timp ce liderii de la centru si-au impus o cotizatie de 1.000 de lei lunar. Decizia a fost luata si din cauza datoriilor de opt milioane de euro pe care le are PSD, iar acesti bani ar reduce datoria cu 500.000 de euro intr-un an. Banii trebuie sa fie trimisi de catre filialele locale ale social-democratilor pana in data de 15 a fiecarei luni.

Chiar daca hotararea a fost luata in sedinta din 31 mai, presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, sustine ca, deocamdata, nu exista un document oficial in acest sens. Deocamdata, astept decizia sub forma ei scrisa, spune Marc. Mai mult, liderul social-democrat salajean nu se arata prea incantat de hotararea superiorilor sai: In aceste vremuri de criza, un efort financiar suplimentar nu va face decat sa complice situatia.

Singura solutie pe care Tiberiu Marc o gaseste pentru a putea face fata efectelor deciziei colegilor sai de la centru este majorarea cotizatiilor membrilor de partid, care cu siguranta vor vedea aceasta masura ca un abuz din partea celor ce conduc destinele PSD.

Leave a Comment