Lucian Bode sare la gatul Guvernului

Lucian Bode sare la gatul Guvernului

Referindu-se la votul de saptamana trecuta din Parlament, cu privire la numirea unui judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, deputatul PDL Salaj, Lucian Bode, si-a exprimat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, indignarea cu privire la manifestarile colegilor sai din cea mai importanta institutie a statului: Ceea ce s-a intamplat, luni, in plenul Parlamentului, m-a ajutat sa aflu de ce aceasta institutie a ajuns la cel mai scazut grad de incredere in randul populatiei. Din cauza unor manifestari ale colegilor mei, am ajuns sa-mi fie rusine ca fac parte din randul parlamentarilor. Am asistat, astfel, la cateva manifestari de maidan, ca de exemplu distrugerea urnelor de vot, imbranceli, blocarea parlamentarilor pentru a avea acces la tribuna s.a.m.d.. Legat de subiect, Lucian Bode a marturisit ca a apreciat gestul liderului PSD, Victor Ponta, care dupa miezul noptii a ajuns in Parlament, pentru a-si calma colegii de partid.

Cat despre motiunea de cenzura, dezbatuta marti, deputatul salajean apreciaza ca a fost un gest al opozitiei lipsit de substanta. Mai mult, referitor la votul unor parlamentari pedelisti, care au sustinut motiunea de cenzura a PSD, Lucian Bode imparte gestul lor in trei categorii. Prima ar fi cea a pedelistilor care au votat gresit, neintentionat. Cea de-a doua ar fi reprezentata de parlamentari ai puterii care au propriile convingeri, exprimate deja, si care nu au vrut sa se puna de-a curmezisul vointei electoratului. Iar cea de a treia categorie ar fi reprezentata de deputatii liberali care au votat impotriva propriilor colegi din Guvern, si care si-au manifestat fizic si verbal aprecierile la adresa Guvernului Boc. Pentru cei din urma, pe care nu ii mai consider colegii mei, consider ca cei din conducerea PDL ar trebui sa ia masura excluderii lor din partid.

In fine, Lucian Bode si-a exprimat opinia cu privire la remanierea anuntata de Guvernul Boc: Consider ca, in actualul Guvern, sunt cativa ministri care ar trebui remaniati. Astfel, am convingerea ca premierul va veni, in acest sens, cu un plan care sa cuprinda termene precise. In opinia mea, atat ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, cat si ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, nu ar mai trebui sa beneficieze de sprijinul partidului nostru. Prin votul dat marti si miercuri in Parlament, PDL si-a facut datoria fata de Guvern. Vrem sa murim in acest partid, dar nu din cauza unor incompetenti care, actualmente, sunt membri ai acestui Guvern. No comment.

Leave a Comment