Tiberiu Marc: Parlamentarii vor trebui sa dea socoteala celor care i-au ales

Tiberiu Marc: Parlamentarii vor trebui sa dea socoteala celor care i-au alesPotrivit presedintelui PSD Salaj, Tiberiu Marc, intentia guvernului Boc de a reduce salariile si pensiile, este o masura primitiva, care va avea un impact deosebit asupra unor domenii extrem de sensibile, cum ar fi sanatatea, educatia, administratia etc. Masura propusa de guvern nu face altceva decat sa apere taberele in care se gasesc privilegiatii PDL, a declarat Tiberiu Marc, vineri, in cadrul unei conferinte de presa.

Liderul PSD Salaj a mai afirmat ca parlamentarii PSD vor vota la vedere motiunea de cenzura la adresa guvernului. Apelul pe care il facem catre ceilalti parlamentari din Salaj este sa voteze interesele oamenilor.

Pentru ca au fost alesi prin vot uninominal, parlamentarii vor trebui sa dea socoteala celor care i-au ales, in fiecare colegiu, a mai spus liderul social-democrat, care a adaugat ca PSD va face cunoscut modul in care alesii din Salaj vor vota, marti, motiunea de cenzura. Electoratul trebuie sa cunoasca ceea ce a votat. De data aceasta, este vorba despre un vot pentru cei care i-au ales, si nu pentru ordinele venite din interiorul partidului. Cred ca parlamentarii ar trebui sa voteze in favoarea celor care le-au acordat incredere si i-au votat. Ei nu trebuie sa faca altceva in Parlament decat sa reprezinte interesele electoratului din colegiul pe care il reprezinta, a precizat Tiberiu Marc.

In opinia presedintelui PSD Salaj, actualul guvern si-a dovedit incompetenta, pierzandu-si si bruma de credibilitate pe care o mai avea. Astfel, singurele solutii pe care actualii guvernanti le mai au la indemana sunt cele prin care trebuie sa taie din salarii si pensii. Tiberiu Marc a incheiat prin a face cunoscut ca, in cazul in care pachetul de masuri pentru care guvernul si-a asumat raspunderea va trece de Parlament si, implicit motiunea de cenzura a PSD va cadea, social-democratii vor contesta la Curtea Constitutionala aceste masuri draconice.

Leave a Comment