PSD Salaj protesteaza prin tacere

PSD Salaj protesteaza prin tacere

Referindu-se la atitudinea pe care social-democratii salajeni au avut-o fata de 1 si 2 Mai, presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, a marturisit, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca s-a decis ca in cele doua zile sa nu se organizeze serbari campenesti, dar nici sa se organizeze actiuni de protest la adresa actualului Guvern. In cele doua zile, s-a decis sa ne manifestam nemultumirile fata de pierderea locurilor de munca si lipsa de perspectiva fata de modul in care Guvernul Boc trateaza problemele sociale. O vom face, insa, nu prin mitinguri de protest, ci prin impartirea de pliante, in care ne vom exprima punctul de vedere cu privire la ce se intampla azi in Romania, a declarat Tiberiu Marc.

Liderul PSD face cunoscut ca, in ultimele zile, social-democratii salajeni au avut o serie de intalniri cu reprezentantii sindicatelor din judet, intalniri in urma carora s-a ajuns la concluzia ca lumea si-a pierdut increderea si, implicit, speranta. Trebuie sa va marturisesc ca, pana acum, am mai avut foarte multe intalniri cu membrii de sindicat, insa niciodata nu am simtit o stare atat de apasatoare ca cea de acum. Intr-adevar, suntem intr-o situatie economica foarte dificila, lucru care va creea mai multe probleme in viitorul apropiat, sustine Tiberiu Marc, care a adaugat ca, din punctul sau de vedere, Guvernul ar trebui sa fie compus din cei mai buni specialisti pe care ii are, la momentul actual, Romania. Este singura solutie care, cred eu, ar putea scoate tara din aceasta stare, a conchis liderul social-democrat.

Pentru a exemplifica dezastrul din economia romaneasca, Tiberiu Marc a dezvaluit ca impozitul pe venitul global perceput de Consiliul Judetean, in aprilie, este cu circa 20 la suta mai mic decat cel din luna similara a anului 2009. Acest lucru ne arata foarte clar ca salariile au scazut si, cel mai grav, sunt din ce in ce mai multi salajeni care isi pierd locurile de munca. In mod cert, este nevoie ca la nivel guvernamental sa existe competenta. Ceea ce, in momentul de fata, nici nu intra in discutie, a incheiat Tiberiu Marc.

Leave a Comment